onsdag 2 november 2016

Vit fläkt

Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna. Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök. Hitta den perfekta köksfläkten.


Erbjudande Spara 300:- Köp för 5. Söker du efter en snygg och effektiv köksfläkt ? Prisbelönta köks- och spisfläktar från Electrolux kommer alltid i stilren design.

Jämför priser och läs recensioner på Köksfläktar. Välkommen till PriceRunner! Tack vare att köksfläkten har ett högt luftflöde blir ditt kök friskt och fräscht även om du lagar mat som osar mycket.


Reglagen är både lätta att använda och smidiga att torka av. Fläktens LED-belysning har både lång . Lagar du mat som osar mycket kan du starta intensivläget - ett extra kraftfullt läge - som ser till att ditt kök snabbt blir fräscht och friskt igen. Den har tre lägen, efterventilation samt intensivläge, och luftmängden kan ställas in till mellan 1och 6kubikmeter per timme.


Efterventilationen är tidsstyrd och suger effektivt . Rostfritt stål,härdat svart glas.

Hållbar, kraftig, med handstyrning. Den kan monteras i Badrum, tvättstuga, WC, våtutrymmen eller där det finns behov att evakuera fuktig eller dålig lukt. En fläkt för underbyggnad med lysrörsbelysning som ger dig bra ljus när du lagar mat. E150WP Vit kan monteras i spirorör eller plaströr. Modellen har metalltrådsfilter och är dessut.


Njut av frisk luft i ditt kök med köksfläkten Ecotronic EBU608SS. Snygg fläkt från Fjäråskupan hemma hos kund i Brommavilla. Cylinda Triton Trend (vit). Designkupa med glasfront i vertikal utförande med soft touch styrning och fläkthastigheter. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


De tre hastigheterna sköts med ett vred och ljudeffekten vid högsta normalläge är dB. Klassisk underbyggnadsfläkt cm. Belysningen ger bra arbetsljus och sparar även energi då den består av lågenergilysrör på W. Vit fläkt , fullt fungerande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения