tisdag 29 november 2016

Lk värme

LK Systems är en av Nordens ledande VVS-leverantörer. Vi utvecklar egna system för vattenburen golvvärme, tappvatten och renovering. Mer information och boka . Att välja LK golvvärme, som är både tryggt och miljövänligt, blir din bästa investering - den syns inte, men du kommer att längta hem till den. Varmförzinkad värmefördelningsplåt mm.


För golvvärmeförläggning mellan golvbjälkar BxL: 5x 3mm.

Vi kan få fram allt gällande LK :s sortiment vi har alltid lägtsa pris på LK ! LK Universal är ett unikt PE-X-rörsystem för både värme och vatten. LK PE-X Universalrör X samt LK PAL Universalrör A får fogas endast med kopplingar ur denna . Röravståndet går även att variera så att varje rum får exakt den värme det behöver. Med LKs vattenburna golvvärme, kan du välja vilket ytskikt (golv) som helst, tänk dock på att alltid följa fabrikantens anvisningar! Du kan kontakta LK för att få en materialspecifikation till just ditt bygge. Velg rett gulvvarme - som passer dine behov!


LK Gulvvarme fungerer like bra i nybygge som renovering. I tillegg til alle ulike leggemetoder, har vi et bredt utvalg av tilbehør til din gulvvarme som romregulering, skap, shuntgrupper, etc.

Røravstanden kan også variere, slik at hvert rom får nøyaktig den varme den trenger. Har fått vattenburen golvvärme indragen men det är problem med shunten. När man matar den med ström vill den inte fungera utan.


Se bilderna, jag tolkar det som ventilerna är normalt öppna, så utan motor är det full värme , eller hur är det? Kretsarna i fråga är inte varma på retursidan( ventilsidan). Finns det normalt någon justerventil i det andra grenröret på tillopssidan (under röda hättan) som behöver justeras? Fördelarskåp LK -GV5tryggt och enkelt med snabb leverans. Vår målsättning är 1 nöjda kunder, vilket betyder att vi gör allt för att du ska bli nöjd och komma tillbaka och handla hos oss.


Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor och välkomnar alla synpunkter och idéer för hur vi kan bli bättre. LK Ställdon 5är avsedd att . Ventilhus i avzinkningshärdig mässing, med rakt genomlopp. Ventilen har integrerad avstängnings- och backventil. Alla priser inklusive moms. LK PressPex Pressanslutningskoppling PressPex-koppling med lekande mutter fö.


LK Skruvlock Skruvlock med packning för proppning av ej utnyttjad anslutning. LK Fördelare UNI Påbyggnadsbar fördelare för värme - och tappvattensystem. Rumstermostat SDti, LK.


Elektronisk med triacutgång anpassad för LK Golvvärmesystem.

LK Kopplingsbox NO används . Reglersystemet är avsett för LK Golvvärme och passar i stort sett alla fastighetsinstallationer. LK utvecklar smarta produkter och systemlösningar för värme , vatten och sanitet samt för flödeskontroll i marina installationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения