tisdag 29 november 2016

Raychem värmekabel

Raychem självbegränsande värmekablar används för frostskydd av rörledningar, varmhållning, tankvärme, snösmältning för ramper och takavvattningssystem, varmhållning av tappvarmvatten och golvvärme. Värmekabel för frostskydd av rörledningar. ETL värmekabel är en enkel och pålitlig lösning för att undvika frusna rörledningar. Raychem XTV parallellresistiv självbegränsande värmekabel används främst för frostskydd av rör och tankar som med ångrengöring.


Godkänd för explosionsfarliga miljöer. Raychem FroStop Black värmekabel för isfria hängrännor, stuprör. Plasttak, glastak, plåttak, koppartak, tegeltak.


Raychem XPI polymerisolerad (PI) serieresistiv värmekabel för frostskyddssystem och varmhållning av stora tankar och långa rörledningar. För explosionsfarliga miljöer. EM4-CW värmekabel för snösmältning och avisning av ramper och infarter. Raychem EM4-CW (4V) värmekabel förhindrar snö och is från att lägga sig på lastkajer, ramper, infarter, gångbanor, entréer och trappor i anslutning till bostadshus och kommersiella fastigheter.


Raychem WinterGard FS värmekabel för frostskydd av rörledningar och varmhållning av fettledningar: ett enkelt och energieffektivt frostskydd. Raychem GM-2XT värmekabel för isfria hängrännor och stuprör. För bitumentak, takpapp, asfaltstak. FrostGuard självbegränsande värmekabel för frostskydd av rör.


Säkra fastigheter med isfria hängrännor och stuprör. Raychem elektriska värmekabelsystem för hängrännor och stuprör ger vintersäkra fastigheter genom att hålla snö och istappar borta. Varför värmekabel i hängrännor och stuprör?


Risker med snö och is på fastigheter. Snö och is på tak, i hängrännor och i stuprör kan . Självbegränsande värmekabel för snösmältning och avisning av mark och ramper. Raychem värmekablar för frostskydd av hängrännor och stuprör förebygger snö- och isbildning.


Raychem ViaGard EM2-XR självbegränsande värmekabel förhindrar snö och is från att lägga sig på lastkajer, ramper, infarter, gångbanor, entréer och trappor i anslutning till bostadshus och kommersiella fastigheter. Skarvsats med krympslang för skarvning under isolering av Raychem BTV, QTVR, XTV, KTV självbegränsande värmekablar. JBS-1är lämplig för anslutning av en Raychem BTV, QTVR, XTV, KTV eller VPL industriell, parallellresistiv värmekabel.


Kopplingsdosan fungerar både som anslutningssats och isoleringsgenomföring. Den robusta foten skyddar värmekabeln och medger upp till 100 . Ej förlängd ansvarstid enl. Alem 0 punkt 3 andra stycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения