tisdag 22 november 2016

Varmluftsgaller till öppen spis

Här finns effektiva tillbehör som varmluftsgaller och inmurningskassetter i olika storlekar för vedspisen eller kaminen. Tillbehör till bästa pris! Här säljer vi varmluftsgaller av varierande fabrikat för din kakelugn och murspis med mera. Den tresidiga använder du när du vill sätta in spiskassetten i en öppen spis.


Kan kompletteras med dekorgaller.

Varmluftsgaller till spiskupan finns i flera olika storlekar. Samtliga är tillverkade i kraftigt gjutjärn. Hos Mariebergs hittar du ett brett utbud av tillbehör till eldstäder: galler, prydnader, sotluckor, spjäll med mera. Kom in till våran webshop, där du hittar etanolkaminer och eldstäder som passar just dig samt grindar och räcke, allt med hög kvalité och till ett riktigt bra pris.


Lika praktiska som stilfulla! Hej, vi har nyligen installerat en insatskamin i vår öppna spis , mysfaktorn är hög men tillskottsvärmen lyser lite med sin frånvaro. Montering av kassett i öppen spis.


Våra spiskassetter är helgjutna och designade för att passa alla typer av öppna spisar.

Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Vi erbjuder ett stort sortiment av vedkorgar, eldställ och golvplåtar för att du ska kunna värma dig säkert i vinter. Hos oss hittar du gedigna produkter till ett bra pris från bland annat NSP. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig . Specifikationer och egenskaper. Bild: Eldsynlighet Eldsynlighet.


Gjutjärnsspis, öppen spis , kamin eller kakelugn? Vi tillhandahåller även inmurningsram. Show Navigation Hide Navigation. Vi har alla värmekällor du behöver!


En vanlig, öppen spis suger ofta åt sig lika mycket värme som den pro- ducerar. Om varmluftsgaller skall monteras, tag hål i spiskåpan. Exemplen visar en montering med vår anslutningssats som gör monteringen enkel och smidig.


Handölkassetten med spröjsat glas och täckgaller. En vanlig öppen spis har en verkningsgrad på mellan 5-procent. När det gäller tilluft till befintlig öppenspis som ska förses med en kassett.


En öppen planlösning sprider oftast värmen bättre.

En kamin på en övervåning kan inte värma en bottenvåning, såvida inte luften trycks från övervåningen och. Hemma på 2-dagar för lagervaror. BAUHAUS är stolta återförsäljare av braskaminer!


Utbudet omfattar allt från enkla modeller för tilläggsvärme och trivsel till designade kaminer för uppvärmning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения