onsdag 23 november 2016

Vattenmantlad insats

Om du eldar med full effekt i två timmar laddar du en 5liters ackumulatortank full med energi. Köp din VATTENMANTLAD KAMININSATS hos oss. Hos oss finner du MÅNGA OLIKA modeller av SPISINSATSER med VATTENMANTEL med nyaste tekniska.


Mysfaktor samt strålvärme. Går att bygga om i din favorit stil.

Bild: Insats Zuzia, design Onyx. FÄRDIG DESIGN eller OMRAMNING till din. KLICKA på bild: BILDGALLERI-låt dig inspirera.


Kylvattenslinga-KYLSLINGA: förbättrar spisinsatsernas effekt och . Hej alla värmespecialister, jag funderar på att sätta in en vattenmantlad insats i min öppna spis. Till denna avser jag koppla en acc. Effektivaste vattenmantlade kassetten eller.


Spiskassetterna är konstruerade för kontinuerlig uppvärmning, inte bara för hög mysfaktor och stämning.

Ulrich Brunner GmbH har hållit på med tillverkning av eldstäder, speciellt med kaminer och kakelugnar, i över år. Vattenmantlade spisinsatser och spiskassetter i stål och gjutjärn. Med hjälp av vårt skickliga hantverk kan vi möta de extraordinära och specifika krav för en öppen spis (braskamin eller kakelugn) en spis eller en ugn som våra kunder förväntar sig. I vardagsrummet står en ganska trång murad spis som ryker in pga den är för grund. Vi behöver sätta braskamin insats av denna . GSi-eller EcoHeat 40 vattenmantlad eldstad samt mycket.


Verkningsgraden är och andelen till vattensidan så hög som. KV0Whittar du mer information. En av marknadens mest prisvärda . En elegant vattenmantlad insatskamin. Malaga W är baserad på en nyutvecklad effektiv vattenmantlad insats och erbjuds med olika omramningsalternativ. Omramningsmaterialen består av kakel- eller sandstensplattor.


Malaga W är en komplett produkt utrustad med möjlighet att ansluta förbränningsluft utifrån. Tack för att ni valde en vattenmantlad insatskamin från Nordic Värmesystem. Vi är övertygade om att Ni kommer att vara nöjda med denna produkt.


Våra insatskaminer ger en hög del av effekten mot vatten vilket gör att ni har stora möjligheter att påverka era uppvärmningskostna- der. En kamin i huset som genererar reell värme har blivit ett attraktivt vapen i kampen mot alltför höga uppvärmningskostnader.

För den som har ett litet hus och ett vattenburet uppvärmningssystem kan en vattenmantlad kamin vara svaret på frågan om vilken typ av kamin som lämpar sig bäst. Nordic värmesystem vattenmantlade kaminer och pannor ger inte bara den trevliga mysfaktorn med direktvärme utan också värme till hela huset och även till varmvatten. Den gör att du får bättre komfort i huset och för att värmen inte enbart går ut till det rum kaminen står så finns möjlighet att lagra energin i en . Hos Brunner-kaminer finns allt från slät eldstadsruta till tunnelugn med genomsikt för vägg- eller rums-avskiljande eldstäder.


Välj ett av segmenten och klicka runt i vårt bildarkiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения