onsdag 2 november 2016

Davidssons kaminer

Eldabutiken i Norrköping. Mariebergs Kakelugnsmakeri AB. Arnuddens Byggnadsvaru AB. I vårt sortiment hittar ni även alla tänkbara tillbehör och reservdelar. I vår butik hittar du många fina tillbehör och verktyg till alla typer av eldstäder.


Bakom den mönstrade yttermanteln döljer sig en gedigen konstruktion med modern teknologi.

Josef Davidsson Eftr kaminer är handbyggda svenska eldstäder. Det supermoderna köket, där mysfaktorn värderas lika högt som kvalitet, design och funktion. Den effektiva och miljöanpassade förbränningstekniken gör att vedens . Den moderna eldstaden, där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i vermeculiten, ger högsta möjliga verkningsgrad. Här finns en önskan om att hålla den svenska traditionen och hantverket kring gjutjärnsspisar levande.


För att säkra kvaliteten på produkterna arbetar de med utvalda svenska och utländska gjuterier. I den moderna fabriken i Reftele tar erfarna och skickliga. This Pin was discovered by Åsa Lind.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Vår Holländske Återförsäljare Deensehoutkachels. CE märkt spis till denna. Eldstadsluckan har nu extra tjockt gjutgods med luckskydd på insidan och överhällen är dubbelt så tjock som på originalet.


Ugnstak klätt med mm täljstensskiva. Fylls ugnen med en täljstenssats håller den värmen en hel natt. Spisen kan fås med planslipade kokplattor . Webbutveckling och design: Bozzanova Reklambyrå. Välkommen till Skorstenspojkarna!


Vi hjälper dig som bor i Göteborg med omnejd att göra rätt val vid kamin och eldstad. Alsenvägen 1 Trångsviken. Här hittar du alla våra samarbetspartners. Titta in på deras hemsida för att beställa din produkt.


Att det dessutom är Sveriges ända miljögodkända smalspis, gör ju inte valet svårare. Vi på Skorstensfolket har möjlighet att erbjuda en lägsta-pris-garanti på Morsö kaminer. Viking är en klassiker i deras sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения