torsdag 17 november 2016

Kroll brännare

Biooljebrännare industrimodeller. Biooljebrännare Industri . Alloljebrännare Krol med varmluftpanna alloljepanna. Hos Alloljepannor hittar du prisvärda produkter för att sänka dina uppvärmningskostnader. Vi levererar ledande värmeteknik med marknadens längsta garantier.


Någon som har erfarenhet av det och vilka justeringar som är lämpliga?

Kinesisk alloljebrännare? Energipolitiken banar väg för nygammal brännare. Men sedan några år tillbaka satsar företaget på en ny kundgrupp vars intresse ökar ju närmre vi kommer den dag då . Kontakten är ju inte samma.


Däremot kräver den bara 230v precis som din gamla bentone. Kopplingsschemat var lite luddigt-. Jag köpte min brännare i sverige men det borde vara mycket billigare att importera den från tyskland.


Vi har en av landets högsta kompetenser vad det gäller konvertering till bioollja. Både i varmfluftspanna eller vattenburet system.

Vi trimmar in din brännare så att den har högsta verkningsgrad och driftsäkerhet. Trots det säljs spillolja och används i alloljepannor eller pannor utrustade med alloljebrännare. När jag kör igång den efter att ha tagit bort munstycket och blåst det rent så startar brännaren och går som den ska.


När pannan kommer upp i temp så stannar brännaren som den ska men det är sedan problemen börjar. Då brännaren startar så tänder . Läs och skriv rekommendationer om Martin Kostero Media Group i Värmdö. Första testen av min modifierade bentonebrännare!


First test of my modified Bentone burner. Jag tyckte det verkade som en miljövänlig satsning att kunna värma upp med återanvänd bioolja. Och med ett literpris på strax över kronor för rapsolja är det ju högintressant även för plånboken. Säljer på uppdrag av ett entreprenadföretag.


Fungerande, ok bruksskick. Se bilder för mer information. Reservationspris ej uppnått! Krolls brännare går att köra på . Följer ju med riktig pump osv. Det är inte mycket skillnad i pris på en ny kroll.


Kollar man runt lite på alibaba.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения