måndag 21 november 2016

Spis kamin

Välkommen till PriceRunner! Vi är en butik som säljer, (givetvis även via internet), köper och renoverar både spisar och kaminer. Behöver du reservdelar eller tillbehör hittar du säkert det i vårt stora lager som ett av de absolut största i Sverige.


Vi har över års erfarenhet i branschen och fokuserar också mycket på vårt miljöarbete. I vår charmiga lantbutik hittar du allt från nytillverkade braskaminer till antika vedspisar i både modern och klassisk design.

Se till att ge ditt hem en pålitlig värmekälla med hög mysfaktor! Ta en titt på vårt sortiment och välj din nya kamin ! Upptäck mångfalden av eldstäder, spisar, konstkaminer, spisinsatser, kaminer, spisar gas och trädgårds eldstäder. Vi erbjuder grossist som ett brett utbud av spis och kamin tillverkare från Tysklan Frankrike och andra . Universalroster runt, 150mm diameter WS-AH150mm.


Contura iModern tresidig Med denna kamin -insats gav vi den gamla eldstaden en modern och diskret stil. Gjutjärnsspis, öppen spis , kamin eller kakelugn? En sprakande brasa i en öppen spis, dansande lågor i en spiskassett som sprider värme eller en gammaldags kakelugn?

Vissa kaminer ger möjlighet till matlagning eller för att till exempel att koka kaffe. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis ! Kaminen har monterats som ett . Vi har ett 20-tal järnkakelugnar, kaminer och vedspisar i olika storlekar och utföranden i lager.


Se kontaktuppgifter , adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. RAIS braskaminer och insatser bygger på skandinavisk kvalitet. Vi producerar till Västeuropa och USA. Produktionen kommer att vara baserad i Frederikshavn. Prenumerera på vår -kanal. Material: Mässingsplåt, mässing eller förnicklad.


Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Vanlig i kakelugnar och rörspisar. Jag kommer ihåg att jag tyckte vår öppna spis , nere i ”Gillestugan” på 60- talsvillan, var så mysig. Speciellt på jularna när pappa brukade elda, och julgranen stod pyntad med tända ljus bredvid.


Jag och min bror hade dragit ner våra täcken till soffan och satt i våra pyjamasar och tittade på jullovsmorgon.

Genom att elda på ett sätt som gynnar miljö, hälsa och plånbok kan du minska utsläppen med upp till procent och bidra till att luften blir bättre där du bor. Handel med gjutjärnspisar och kaminer. Renovering av gamla spisar och kaminer.


Vi har allt inom braskaminer, bastu och basturum, spisar och kaminer, skorstenar lätta och tunga, montering och renovering. Miljön är ett centralt begrepp inom SSK verksamhet och utvecklas ständigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения