måndag 28 november 2016

Fjärrstyr

Ta emot fjärrsupport utan installation. Få åtkomst till och styr enheter överallt. TeamViewer- fjärrstyrning. Anordna möten online eller delta i . Androi iOS, Universal Windows.


Ladda ner och sätt igång nu!

Man behöver inte någon dyr eller avancerad mjukvara för att fjärrstyra sin dator. Använd den här appen för att fjärrstyra andra enheter. Vill du fjärransluta till den här enheten? Visar hur man kan fjärrstyra en användares dator i stadens nätverk genom att använda programmet Skype. För den som ska fjärrstyra - starta programmet Skype.


Internet eller via IR- eller radiokommunikation). Jag fjärrstyr datorn från min sommarstuga. Han fjärrstyrde bilen med radiosignaler.

Det fungerar eftersom surfplattan fungerar som en terminal och fjärrstyr programmet på Windows-datorn. Det som visas på fjärrdatorns bildskärm visas även på surfplattans bildskärm. Ibland behöver man av olika anledningar fjärrstyra eller övervaka datorer. Du kanske har en dator hemma som saknar skärm eller så behöver du hjälpa en bekant som har datorproblem och bor en bit bort? Nu startar produktionen av knappen som kan användas för att fjärrstyra mobilen.


Det lilla utvecklingsbolaget Shortcut Labs har fått luft under vingarna. Spela upp film, köra program, ändra inställningar och navigera i Windows, allt utan att ens röra datorn. Du kan styra och kontrollera allt på datorn samtidigt som du sitter . Sätt på värmen på väg till stugan, så att det är varmt och skönt när du kommer fram. Se till att huset har rätt.


På så sätt kan du sätta på värmen i god tid innan du anländer så att stugan är varm och gó när du anländer. Försäkra dig om att inomhustemperaturen är rätt inställd och att det finns nog mycket bränsle i förrådet, oavsett vart du befinner dig. Filmen nedan visar hur fjärrstyrningen fungerar.


Fjärrstyr din biobränslepanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения