fredag 25 november 2016

Glasskärare olja

Glasskärare Mitsuboshi, plastskaft med oljebehållare och synlig oljenivå. Kör med en vinkelhake då går det lättast o ha hellst en skärare som du har olja i med snurrande trissa o håll ett jämnt tryck hela vägen så går det både lätt o . Skäroljan ACPE NT är vattenlöslig och lätt att . Nu har jag slått till och köpt en ugn och alla tillbehör! Olja för glasskärare Oljan gör att glasskäraren lätt glider över glaset utan att spräcka det.


Fungerar speciellt bra för gamla munblåsta glas.

Mycket lämplig glasskärare för gammalt ojämnt fönsterglas. Mässingshandtag som samtidigt utgör behållare för skärolja. Ventil som reglerar mängden skärolja. Egentligen behöver du bara en stor linjal och en glasskärare. När du använder en glasskärare med trissa kan du med hjälp av skärljudet avgöra om du för verktyget på rätt sätt.


Trissan ska ge ifrån sig ett. Det skadar inte heller om du smörjer trissan med en droppe olja vid den axel den roterar på. Silberschnitt skärolja används tillsammans med glasskärare för att få snygga snitt.

Oljan har en låg ytspänning och penetrerar . Har nyligen köpt en glasskärare med oljebehållare i skaftet. Frågan är nu vad man ska ha i? Vilken typ av olja är bäst? En del typer av professionella glasskärare begjuter skärtrissan med skärvätska kontinuerligt under skärning från en behållare i eller vid verktygets skaft. För industrin finns maskinella . Kan förses med olja om man önskar. Skaft av transparent acryl med påfyllning i änden.


Vill du skära med olja går tunn symaskinsolja utmärkt. Teknisk information Vikt: kg. Går det att skära i gammalt glas?


Ja, det är inga problem, men du behöver ett fast underlag och en glasskärare med olja i skaftet. Glasrutan behöver också vara rengjord. MER OM GLASNING OCH KITTNING . Du bör absolut skaffa en glasskärare med olja i skaftet.


Den passar till all skärning av planglas - munblåst, maskinglas och floatglas. Oljan matas fram när du skär och bidrar till ett jämnt snitt.

Fönsterverktyg, tillbehör. Tillgänglighet: Finns i lager. För att göra arbetet lättare och öka trissans livslängd använder man ofta skärolja och en del glasskärare har reservoar för olja i sitt skaft.


För att skära ut cirklar kan man arbeta med en vanlig glasskärare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения