tisdag 29 november 2016

Nsp kaminer

Olika färger på kaminens utsida eller en skorsten i rostfritt. Kraven förändras och vi med kraven. En modern människa vill veta att det fungerar, att kaminen gör jobbet och att de kan få kompetent hjälp.


NSP vet att moderna människor vill hitta lugnet, stressa av och samla sig och de nära till eftertanke och avkoppling – därför . Se till att du verkligen får produkter från NSP – för säkerhets skull.

Du har ett fyrtiotal kaminmodeller att välja bland. Många familjer har en braskamin högt upp på önskelistan – vi finns till för att hjälpa dig . NSPs kaminer är effektiva, snygga att se på och täcker de flesta behov som finns. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Välkommen till PriceRunner! Passar perfekt i stugan där du vill ha både värme och mysfaktor. Ardis är en toppansluten mycket prisvärd och effektiv miljövänlig kamin för mindre stugor och fritidshus.

Stort härligt glas med magnifik insyn till elden Denna braskamin uppfyller mycket höga krav på ren förbränning. Braskamin Mysen 1A har nu fått ett nytt namn! Elden syns tydligt både genom den stora lu. Denna kaminen har visat sig mycket renbrin.


Runda former som passar bra som inredningsdetalj i hemmet. Kaminen som verkligen är något utöver det vanliga. Unik 3kg tung kamin med värmeackumulerande sten.


De generösa sidoglasen på denna eleganta braskamin gör att du ser elden från många olika vinklar. Täljstenskamin Det bästa ur två världar. Snabb värme och långvarig värme.


Formen på Merethe är mjuk och sinnlig. Den välvda formen och den höga glasrutan. Rostskyddad golvplåt lackerad med pulverlack som används vid din kamin. Tillverkad av extra tjock galvaniserad plåt.


SAFEPIPE SKORSTEN GRUNDPAKET 1GRÅ.

Eventuellt kan extra brandtätningsm. NSP svendsen är en unik serie kaminer i snygg design och många valbara delar. Att elda inhemskt bränsle som är koldioxidneutralt är genialiskt!


Liten och nätt gjutjärnskamin. Den här kaminen gör jobbet med en maxeffekt på ca kW värmer den lätt upp stugan eller det mindre huset. Blir det strömlöst går det att värma mat på kaminen.


Den är liten, nätt och effektiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения