måndag 21 november 2016

Helo bastuaggregat

Helo är ett adelsmärke då det gäller att bygga elektriska bastuaggregat med stora stenmagasin. Jämför priser och läs recensioner på Bastu. Välkommen till PriceRunner!


Helo Cava tillverkad av exklusiva material med en riktigt modern design. Framsidan av Cava aggregat, tillverkad av steatitblock, stenkorg har en kapacitet på kg stenar.

Denna design gör att du kan få den rikliga och mjuka ånga, trots aggregatens kompakta storlek. DET mikroprocessorenheten är integrerad i ugnen, Helo. Ett brett utbud av HELO högkvalitativa bastuaggregat och fjärrkontroller.


Helo bastuaggregat Bastuaggregat för rum från till m³. Inbyggd termostat och timer. Reglagen kan sättas på vänster eller höger sida vid montering. Helo Sisu DE (för separat styrpanel).


Kraftfulla nog för kontinuerlig användning.

De stora stenmagasinen på lagrar effektivt värmen och ger härliga bastubad med mjuk värme och ånga. Aggregaten styrs bekvämt från de separata styrpanelerna (ingår ej). Golvmodell för separat styrpanel Dragonfire Heater King har samma goda egenskaper som Tower aggregaten.


Den vackra rostfria yttermanteln med möster av blommor och eldsflammor är en prydnad för alla bastur. Beroende på effektstorlek rymmer stenmagasinet från kg upp till hela 3kg som effektivt sprider värmen . Saunatonttu är alltid redo för sköna bastubad. Värmen underhålls konstant med hjälp av lågwatts element.


Den exceptionella isoleringen håller alltid värmen i aggregatet medan utsidan förblir kall. Classic SA finns som kW och kW. Modellen har små yttermått. Levereras med kg Vulkanit bastusten Elbastu aggregat Helo classic MINI SA kw, bastusten ingår ej.


Helo Havanna erbjuder en modern design och möjlighet att ställa in aggregatet efter personliga önskemål. Exklusivt utförande i svartlack. Stenmagasinet kan regleras på så sätt att en mindre kvantitet stenar uppvärms snabbt för att produceramycket het ånga.


Alternativt en stor mängd sten, upp till kg, som ger mjuk och . Tower väggaggregat finns endast för separat styrpanel.

Vid integrering kan man som tillval välja en stenkrage i täljsten. Tower hörn och väggmodeller har en modern och tilltalande design. Kombinationen av rostfritt stål och äkta lavasten . Nordex för separat styrpanel eller med inbyggd styrpanel. Rostfri högblank modell för väggmontering. Beroende på modell,så kan så mycket som kg sten placeras i dess stenmagasin.


Finns som och kW. Dessa kan också flyttas till aggregatets högra eller vänstra kortsida . Exacta Sweden har brett sortiment inom bastu och friskvård. Företaget säljer bastuaggregat , skorstenar, tillbehör och basturum och även ånggeneratorer och ångrum.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения