torsdag 17 november 2016

Ebeco golvvärme husvagn

Golvvärme är en smart värmekälla i en husvagn där det kan vara ganska ont om utrymme. Vår folie är så tunn att den knappt märks och dessutom snabbverkande och driftssäker. Perfekt för svala försommarnätter på campingen.


Med golvvärme i husvagnen får du inte bara varma och sköna golv, du får också en bättre . Ebecos folie är tunn, driftssäker och lätt att arbeta med.

Hos oss kan du köpa olika paket och tillbehör för golvvärme. Folien kopplas ihop med kablar och . Verkar som dom nya vagnarna har Ebeco golvvärme , förmodligen är det samma i din vagn. Det finns en transformator som ska lämna 48volt. Kolla så att den är ansluten till 230volt och att alla kablar sitter fast. Verkar även finnas olika effektsteg på transformatorn, kolla efter nån knapp.


Har funderat på att lägga in golvvärme i folieform under de ordinarie plastmattan.

Se EBECO – heating solutions Är det nån som har erfarenteter av. Kroppen mår som bäst när det är varmare vid fötterna och svalare i huvudhöjd. Foil 48V värmefolie kan styras med EB-Therm . Frostskydd för frysrumskarm. Levereras med sladdställ. Styrning tak- och markanläggningar.


EBECO FOIL GOLVÄRME 48V ”Skräddarsydd” golvvärmefolie förhusvagn och husbil. Idén att låta värmen komma från golvet väcktes redan under romarrikets storhetstid. Då använde man eldstadens rökgaser, som fick passera kanaler i golvet på sin väg till skorstenen. På Ebeco har vi sysslat med golvvärme i över år.


Det kan verka blygsamt jämfört med de gamla romarna, som var först med att njuta av varma golv. Men när det gäller moderna och energieffektiva golvvärmesystem så kan vi det mesta. Och vi vill gärna dela med oss av vår kunskap. Därför har vi tagit fram den här . Vänligen Logga in för att se tillgänglig lagerinformation.


Ebeco Foil säljs som löpmetervara i olika bredder och kan därmed anpassas perfekt för ytan.

Vi tycker att det ska vara tryggt och enkelt att få varma och sköna golv. Utöver detta har vi distributörer i flertalet europeiska länder. Golvvärme , isolering, termostater, golvvärme för husvagn , frostskyd isfria tak, snösmältning mark, betonghärdning, tjältining.


Vi gillar att sprida värme helt enkelt. Vi kan även isolering, frostskydd . Tillbehör golvvärme husvagn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения