måndag 21 november 2016

Ventilation båstad

Hitta och få information om ventilation i Båstad och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Noggrannhet och precision är vårt motto. Det gäller i allt vi gör, både för företag och privatpersoner. Vi är anställda och företaget drivs av Jimmie Bengtsson.


Vi erbjuder kompletta lösningar inom ventilation både för stora lokaler och för mindre kök. Ventilation , smide och plåtslageri blev snart de huvudsakliga .

Leveranstiden är kort, eftersom vi har eget lager. Nu är vi även återförsäljare åt Flexit. Förr byggdes husen med naturliga otätheter, och människan mådde bra. Med energikrisen på 70-talet kom nya byggregler som krävde att nya hus skulle vara täta och energisnåla. Vad man inte tänkte på var att när man tätade husen försvann den naturliga ventilationen.


Detta ledde till många problem som röta . Ta en titt på vårt stora urval av referenser. Vi levererar kompletta lösningar som kan specialanpassas efter ditt behov.

I vår blogg delar vi med oss av vår kunskap från över år i bygg- och ventilationsbranschen. Lindab Sverige AB, Huvudkontor. Järnvägsgatan 4 Grevie. Se större karta Vägbeskrivning . Här kan du läsa om och skriva rekommendationer på ventilation i Båstad.


Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål. Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. BolagsforPrivat aktiebolag.


Verkställande direktör: Kent Patric . Våra kunder är allt från privatpersoner till byggentreprenörer, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, kommun och industrier. Vi är verksamma i Laholm, Båstad och Halmstad Välkommen till oss med din förfrågan eller beställning! Munka Ljungby, 7-1 9-12. Ja, registrerad för F-skatt. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Uppgradera denna profil läs mer. Ansvarig Magnusson, Ulf Peter Algot. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения