onsdag 23 november 2016

Skorstensfri pelletskamin

KMP Drag är en lösning som gör det möjligt att installera KMPs kaminer utan skorsten. Med en skorstensfri pelletskamin är du inte bunden till placeringen av din skorsten det är dessutom billigare än att installera en ny skorsten eller att renovera en befintlig. Skorstensfri pelletskamin.


KMP Mysinge är tradition och elegans KMP Mysinge har front, topp och sidor i gjutjärn i en traditionell design som står sig år efter år. Det generösa glaspartiet på kaminen gör det möjligt att se lågan från flera håll i rum.

En pelletskamin fungerar i stort som en vedkamin – båda ger brasvärme och har hög mysfaktor. Men medan vedkaminen brinner med hög effekt under kort tid kan. Pellets tillverkas främst av spillprodukter från träindustrin.


Därmed tas energin tillvara. Dessutom ger eldning mindre mängd aska och lägre utsläpp av kolväten. Det är även högre verkningsgrad på pellets än ved.


Möjligheten finns att välja skorstensfri pelletskamin och därmed slippa installera skorsten. Blir det verkligen ingen rök eller sot?

I så fall skulle den varianten hamna på norrsidan, strax under takfoten och hyfsat långt från fönster o friskluftsintag. Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. Extrafråga: ljudnivån på braskamin kontra pelletskamin ? Har just nu en värmefläkt modell . KMP ”Drag” är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskamin utan skorsten.


Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill! Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner!


Brett sortiment av pelletskaminer till bra pris! Vattenmantlad pelletskamin , kanalansluten pelletskamin m. Köp kamin av oss och få rabatt på skorsten! En film som visar installation av KMP drag tillsammans med en pelletskamin från Ariterm.


Nu startar vi försäsongskampanjen! På detta kommer även ROT avdrag med. Så nu är det mycket förmånligt att köpa kamin av o. Uppgradering och service . Mariebergs Kakelugnsmakeri säljer skorstensfria kaminer i många olika utföranden.

Fördelen med en skorstensfri kamin är att den inte kräver installation. Enkel att sköta och effektiv som värmekälla. Med en modern pelletskamin slipper du vedeldningens nackdelar och kan reglera uppvärmningen efter behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения