onsdag 16 november 2016

Luftrenare wilfa

Wilfa Frisk är en avancerad och kompakt luftrenare i vitt elegant design som på ett effektivt sätt filtrerar bort allergener, skadliga gaser och ultrafina partiklar, inklusive bakterier, virus och lukter. Systemet omfattar förfilter, HEPA-filter och ett aktivt kolfilter som dödar 9 av bakterier och virus i luften. Dålig luft är inte bara otrevligt, den kan också leda till hälsoskador även om du inte har astma eller är allergisk. Luften kan du inte göra så mycket me men Wilfa luftrenare kan ge dig väsentligt bättre luft hemma eller på din arbetsplats.


Aktivt filtersystem med filter: förfilter, HEPA och aktivt kolfilter. Jämför priser på Wilfa AP-Luftrenare.

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Produktinformation från tillverkare. Deklarerad lägsta ljudnivå (dB), 24. Allergisk eller inte – kvalitén på inomhusluften blir allt viktigare. Testfakta Researchs laboratorietest visar till exempel att luftrenaren från Blueair har flera gånger högre kapacitet än jämförbara . Wilfa AP-Filter till luftrenare - Tillbehör till Wilfa AP-air luftrenare inklusive pre- filter, HEPA-filter och aktivt kolfilter.


Håller hemmet rent och hygieniskt. Luftrenaren Wilfa AP-5W är den senaste luftrenaren från norska Wilfa. Det är en prisvär kompakt och energieffektiv luftrenare i snygg design.

Avancerat filtreringssystem (filter: förfilter, HEPA -filter och aktivt kolfilter) som filtrerar bort allergener, skadliga gaser och ultrafina partiklar. UV-ljus tar bort över 9 av bakterier . Wilfa Frisk är en kompakt luftrenare i vit stilren design som effektivt filtrera bort allergener, partiklar, inklusive bakterier, virus och lukter. Wilfa Frisk AP-5W är en effektiv luftrenare som filtrerar bort allergener, skadliga gaser och ultrafina partiklar, inklusive bakterier, virus och lukter. En fläkt med fyra hastigheter reglerar luftströmmen som du själv vill.


Wilfa Ap-är en kompakt och effektiv luftrenare som rengör luften i rummet samt avlägsnar damm, bakterier, odörer och skadliga gaser. I min familjs ägo finns snart två st Wilfa luftrenare Ap-5. Den första köpte vi för ca två månader sen, och nu vill vi komplettera hemmet. Ett komplett filterpaket för Wilfa AP-luftrenare. Paketet innehåller löstagbart förfilter samt HEPA- och aktivkolfilter.


Wilfa AP-är en kompakt men väldigt effektiv luftrenare som rengör och joniserar luften i rummet samt avlägsnar damm, bakterier, odörer och skadliga gaser. Luftrenare som filtrerar bort allergener, skadliga gaser och bakterier. Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.


För mer information läs våra leveransvillkor . Den optimala luftrenaren - i - 1. Lätt vikt, och goda transportmöjligheter. Förfilter: Fångar upp större partiklar.

Aktivt karbonfilter: Tar bort lukter och gaser. Hepafilter: Mekanisk filtrering. Tar bl a bort pollen, bakterier samt andra partiklar ner til mikron. Ozon: Ozontäthet på ppm, något som effektivt . Liten och smidig i storlek som inte tar för mycket plats.


En luftrenare som är anpassad för mindre rum upp till kvm. Det sitter tre filter i maskinen. Ett förfilter, HEPA filter samt ett aktivt kolfilter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения