måndag 7 november 2016

Luftbehandlingsaggregat

Swegon har en oslagbar bredd i utbudet av luftbehandlingsaggregat. Oavsett om ditt projekt är stort eller litet och kräver enkla eller avancerade produkter, så har vi en lösning som passar er. Våra Eurovent -certifierade kompaktaggregat har en avancera högteknologisk konstruktion.


De är individuella, effektiva med låga LCC-kostnader, Life-Cycle- Cost och . COMPACT PLUGPLAY - Standard.

Ekodesigndirektivet och förordningarna är stora och viktiga steg i arbetet med att minska klimatpåverkan. Vi är väl förberedda på detta och kommande steg i arbetet med att säkerställa energieffektiva produkter från Fläkt Woods. På den här sidan hittar du information om hur förordningens nya regelverk . Systemair erbjuder alla typer av luftbehandlingsaggregat från flexibla modulaggregat för stora byggnader till mindre enhetsaggregat. Oavsett storek erbjuds alternativa lösningar för energiåtervinning. Vissa modeller kan förses med mer avancerade funktioner som värmepump, fuktstyrning etc.


Hitta luftbehandlingsaggregat Envistar och Flexomix hos oss. Bred kunskap, miljöfokus och marknadens mest kompletta sortiment har gjort oss marknadsledande.

Vad gör ett luftbehandlingsaggregat ? Ladda ner broschyr på luftbehandling. En basuppgift är att transportera ut förbrukad luft ur fastigheten och ersätta den med frisk luft. Alla aggregat på marknaden gör detta utan större avvikelse.


Vi utvecklar och producerar högmoderna luftbehandlingsaggregat med låg energianvändning och hög driftssäkerhet. Våra aggregat bidrar till hälsosam luft i alla slags inomhusmiljöer, som till exempel bostäder, kontor, produktionsanläggningar samt stora offentliga lokaler och byggnader. Lågspänningsprodukter används vanligen i aggregatets kontrollpanel medan motorer och drivsystem driver och styr ventilatorn. Aggregaten har ett mm tjockt dubbelmantlat hölje av varmförzinkad stålplåt med mellanliggande mineralullsisolering och tvåkammarprofiler av stål eller . Ilmastointitukku är leverantör av ventilationsprodukter till företags- och konsumentmarknaden.


Vi upprätthåller ett brett utbud av rätta produkter och god service. Bra samarbetspartners ger oss möjligheten att erbjuda VVS -planering, måtttjänster, installationsverksamhet, rengöring av kanaler, justerings och mätningsarbeten. Hjärtat är en korsströms plattvärmeväxlare som verkar i två steg.


Luftbehandlingsaggregat AIRBOX. Aggregatet finns som platsbyggd konstruktion ”custom” som ger fullständig flexibilitet och en . Oöverträffad temperaturverkningsgrad. Bäst i klassen med temperaturverkningsgrad på årsbas, även vid −°C.

Ger en oöverträffad LCC- kalkyl! Kostnadseffektivt kylsystem. Från medelstor värmeåtervinningsventilation till storskaliga luftbehandlingsaggregat säkerställer vi optimala klimatförhållanden till byggnader med olika tillämpningsområden i alla storlekar.


Denna rapport kommer att undersöka elanvändningen på ventilationsaggregaten i R-huset på Mälardalens högskola och även undersöka om byte av fläkt och motor i ventilationsaggregat . Swegon AB ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения