tisdag 22 november 2016

Element termostat jula

Sparar mellan 5- energi mot gamla termostater, och ger dessutom ökad driftsäkerhet och komfort. Välkommen till oss på Jula ! Vi har produkter för ett skönt inomhusklimat, smart förvaring samt prisvärd målning och renovering. Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer. Utrustad med elektronisk termostat , överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd.


Väggfäste och golvställ ingår. Ett bra alternativ för dig som vill ha en energismart lösning. Kompakt designad radiator med steglös termostat och överhettningsskydd. Monteras på vägg och ansluts med stickpropp. Energieffektiviserande isolerpanel för element ! Gekos värmesköldspanel är en mycket smart produkt som monteras bakom elementen och reflekterar strålningsvärmen tillbaks in i rummet.


Detta innebär att värmen sprids ut mer effektivt i huset eller lägenheten istället för att försvinna in i väggen. Resultatet: mer av energin . Ger dig tilläggsvärme snabbt! Tystgående element med inbyggd fläkt, reglerbar termostat , tre värmelägen samt tippbrytare. Rörläggaren André Holm går igenom hur du byter termostat på elementen, steg för steg. Oljefyllda element , panelelement, radiatorer – mycket att välja bland.


I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla. Watts panelelement för väggmontage.


Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör. Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö.


Självverkande termostat för termostatventiler till vattenburna element och radiatorer. Håller en konstant rumstemperatur. Avsedd för både nyinstallation och utbyte av äldre, befintlig termostatventil.


Kan monteras på termostatventiler med Mx mm och Mx mm gänga, adapter medföljer. Termostat till golvvärme. Med program för veckodagar och helger. Med kontroll för golvsensor. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem. Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet. Element för olika behovGamla element kan vara gediget byggda och snygga att titta på om de hålls efter. Men med en modern termostat. Element , radiator, konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter.


Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans. De finns på Åhléns, på Rusta, på Jula på vilken elaffär som helst, men, akta dig så du inte får en kupévärmare, som jag köote en gång. Annars rekommenderar jag ett litet fristående oljefyllt element med termostat. Jag ska nog börja med Citronas stickkontakt med termostat (Österlenssickans tråd). Har hittat termostater som skulle kunna fungera men måste jag inte mäta omkretsen på rören för att få exakt rätt termostat som passar till mina element ? Eller alla STATO har samma.


På Jula säljs nya termostater med adaptrar till de flesta gamla termostattyperna. Om Stato finns med där vet jag inte. Passer for deg som vil ha en enkel termostat med gulvmåler. Används för att hålla konstant temperatur i värmesystemet.


Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения