måndag 14 november 2016

Nibe el r 150

NIBE EL är en driftsäker och effektiv elektrisk varmvattenberedare som utvecklats för villor, flerfamiljsbostäder, industrier och fritidsanläggningar. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Det finns även priser från butiker. Rinkaby Rör säljer VVS, Rostfritt innerkärl.


Placeras liggande på golv. De ska dock inte placeras där det föreligger frysrisk.

Varmvattenberedarna NIBE EL har ett robust utförande och har lättåtkomliga rör. De passar därför i tuffa miljöer som källare, kallförrå garage och liknande. Det rostfria kärlet är tillverkat med högsta precision vid svetsprocessen, vilken följs av en kemisk rengöring, så kallad ”betning”, för att säkerställa en hög kvalitetsnivå.


Tryckkärlet är konstruerat. Termostaten är inställbar upp till °C. Ytterhöljet är tillverkat av tålig plast och vattenmagasinet be står av en stålbehållare med invändigt korr.


NIBE modul-elvattenvärmare EL - R. Elektrisk varmvattenberedare för villor och flerfamiljsbostäder.

EL - R 1ELVATTENVÄRMARE NIBE 3KW, 400V, 3FAS, LIGGANDE. Med elpatroner, överhettningsskyd termostat och säkerhetsventil. För horisontell montering Mer info. Fotställning ingår för liggande installation.


EL 1-RF för horisontell montering. Vattenbehållare av rostfri stålplåt och med rostfri elpatron. Komplett fabriksmonterad ventilutrustning dim. Omkopplingsbar effekt kW 1-fas 2V, kW 3-fas 4V. Kan även fås i 6-kW- utförande 3-fas 4V.


MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING. Vattenvärmarens kärl är tillverkat av rostfritt stål. Försäljning av VVSprodukter på nätet. Odkazy na odborné recenze.


Katso tarjous ja tilaa vedenlämmitin edullisesti kotiin asennettuna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения