tisdag 22 november 2016

Huv till skorsten pris

Det är populärt att installera en huv på skorstenen. Men i många fall är installationen onödig och kan rentav utgöra en brandrisk, menar sotarbranschen. Gummitätning runt om under uppställningsanordningen gör denna huv hermetisk försluten mot eventuell väta som vill tränga in under halvmånen.


Plåt AB tar inget ansvar över olyckor, som t ex brand i skorsten pga felaktig användning av skydd eller skorstenssbrand. Mått, Pris Huv , Montage, Begär offert. Hus har haft skorstenar utan huv i flera hundra år.

Hemma hos Andreas Hedlund brinner det i den nya braskaminen. Den är effektiv och ger inte lika mycket tjära i rökkanalen. Därmed minskar risken för soteld.


Och någon huva sitter inte på skorstensröret. Många vill skydda sin skorsten från regn och snö. Praktisk information om skorstenshuvar.


Erbjudandet gäller över alla Västerbottens kommuner. Vi lovar snabba leveranser!

Ring eller maila oss så sköter vi resten! Tillverkas i flera olika färger! Enkelt öppningsbar för snabb åtkomst . Köp takhuv till riktigt lågt pris.


Takhuv med års färgbeläggningsgaranti. Nederbörd som snö och regn kan på sikt få ödesdigra konsekvenser för din skorsten. Ett enkelt sätt att hindra detta är att montera ett skorstensskydd som skyddar mot all nederbörd.


Kontakta oss för gratis prisförslag. Regn och snö kommer ner i din oskyddade skorsten , genomsnittet för Sverige är ca 6liter per kvadratmeter och år. Skorstenshuv Måttbeställd.


Alla skorstenar är olika, så för att beställa en skorstenshuv som passar till just din skorsten har vi konstruerat ett enkelt formulär som du fyller i och sedan mejlar, . Välj butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skickas ino5-arbetsdagar. Innan du börjar montera skorsten med huv så bör du kontakta sotaren för råd och som också ska besiktiga skorstenen innan den tas i bruk. Huven är anpassad av en . Teglet suger åt sig den fuktmängden som blir när det regnar och det når oftast bara någon meter ner i skorstenen där det möter varm luft nerifrån som torkar upp fukten.


H= Mått golv till första tak invändigt.

Standardbeslag, fyrkantig huv. Vid samtidigt köp av komplett Premodulskorsten, där annan modul ersätts av spjällmodul blir tilläggspriset följande: Version. Johan Schön, teknisk konsulent på Sveriges skorstensfejaremästares riksförbund ger här svar på frågor om skorsten ! Bästa sättet för att få fram ett pris är att begära in offerter från en skorstensreperatör. Har ni en stålrörskorsten eller liknande bör ni alltid ha en huv. Inget skruvande eller borrande i skorstenen.


Vi tillverkar även huven helt i Kopparplåt. Hör av dig för ett pris , låga priser och leverans till valfri ort. Efter många om och men fick jag tillslut upp ett skydd för skorstenen.


Det hela började med att jag för flera månader sedan fick min kompis Tomas som är plåtslagare att lova att göra en huv åt mig ganska billigt. Tyvärr slutade han som plåtslagare och flyttade till Norge så det blev inget med det. Efter att vi skott kransen och satt på en huv , upphörde taket att läcka. Plåtslagaren som var här, berättade att det var mycket vanligt, att kransen börade suga vatten och leda det förbi tätningen vid skorstenen , när man gick från olja till värmepump.


Du kan få din skorsten med fyrkantig skorstenshuv i svart eller röd plåt eller rund skorstenshuvhuv i svart plåt, raka och vinklade skorstensrör samt välja mellan svarta, vita eller gråa rör för att skapa en. Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur.


I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Så, är det bra med en huv över skorstenen eller inte?


Thermias shuntstyrning med inne- och utegivare, 300L förrå och Tigex draglucka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения