onsdag 16 november 2016

Nibe varmvattenberedare bruksanvisning

Vem är din närmaste NIBE -installatör? Vilken värmepump passar dig? Hitta rätt med vår produktvalsguide. Naturen kan vara varm och kärleksfull, men också kraftfull och bestämd.


Hon är vår största energikälla och vi är beroende av henne för att ge liv åt allt runt omkring oss. Apparaten får användas av barn över år och av personer med fysisk, sen sorisk eller mental funktionsnedsättning samt av personer som saknar erfa renhet eller kunskap under förutsättning att de får handledning eller instruktioner om hur man använder apparaten på ett säkert sätt och infor meras så att de förstår .

Kallvattenanslutning, kläm ringskoppling Ømm. Varmvattenan slut ning, kläm ringskoppling Ømm. Luftskruv (för lufttillförsel vid tömning). Serienummer (95), ska alltid uppges vid korrespon- dens med NIBE.


Undrar du något om din produkt från NIBE ? Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna, så att du snabbt och enkelt hittar det du behöver. Kommunikation med produkten. MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING EMALJERAD VARMVATTENBEREDARE.


ASENNUS- JA HOITO-OHJEET, EMALOITU LÄMMINVESIVARAAJA.

Kontrollera att vatten finns i beredaren innan den inkopplas. INSTALLATION AND MAINTENANCE INSTRUCTIONS ENAMELLED WATER HEATER . NIBE EMINENT är en liten, praktisk och effektiv varmvattenberedare för fritidshus och mindre hushåll. Termostaten kan regleras upp till °C. Igångkörning och justering. Efterjustering och luftning.


Vattenvärmaren får endast installeras stående. Samt- liga anslutningar är försedda med klämringskopplingar för koppar- eller plaströr. Om plaströr eller glödgat kopparrör användes skall invändig stödhylsa monte- ras.


Lika effektiv som elegant. EMINENT täcker med sina tre olika storlekar många behov av varmvatten. NIBE och det företag som sålt produkten gäller AA VVS. Med den största, EMINENT . Insidan av tanken är emaljerad och har en offeranod gjord av magnesium som skydda.


Namn, VARMVATTENBEREDARE NIBE COMPACT-E 200. Har precis flyttat in i ett hus och har lite problem med vår varmvattenberedare , manualen är borta men ser att det är en Nibe Compact och den. Invändigt kopparfodrad stålplåt.


Komplett fabriksmonterad ventilutrustning för mm cu-rör, inkl. Elanslutning kW 2-fas 400V alternativt 0kW 1-fas 230V.

Extern alt befintlig reglerutrustning. Vid eldning i vedpanna kopplas värmepump och elpatron ifrån vid stigande temperatur på termostaten. BT34) och startar åter vid sjunkande temperatur. För hög temperatur i tanken kan generera larm i utedelen och.


Utmärkande egenskaper för F370: □ Integrerad varmvattenberedare. Inbyggd i värmepumpen finns en varmvattenberedare som är isolerad med miljövänlig cellplast . Så kika efter rostfläckar och vatten under beredaren. Ser det bra ut kan det vara på sin plats att mäta upp offeranoden, bör stå i bruksanvisningen hur man gör och vilka värden den bör ha. Verkar som de bara är en propp till beredaren.


Bruksanvisning finns inte. Omkopplingsbar, 1-fas kW, 2-fas kW. Leverantör: Ahlsell AB, Division Gelia. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Det är möjligt att din produkt måste repareras.


Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения