torsdag 3 november 2016

Spritkamin

Camina Art City är en spritkamin. Den behöver ingen skorstensanslutning. På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder!


Välj varuhus, Bollnäs, Borlänge, Borås, Gävle, Göteborg (Backaplan), Göteborg (Sisjön), Halmsta Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona . Den är alltså fri att placeras vart man vill, det bildas ingen rök och inte heller någon sot på vare sig glas eller brännkammare.

Med en effekt på kW passar den . ORIGO HEAT-PAL spritkamin. Unsubscribe from Matte Northice? Ger värme och kokar maten. Inget läckage, ingen pump, ingen explosionsrisk samt direktstart. Full tank brinner cirka timmar på full effekt.


Ofta ett mycket bättre alternativ i tältkåtan än en vedkamin! Hör bara: Brinner utan tillsyn hela natten.

I vårt kalla land kan det vara skönt att kunna värma upp sig framför en varm braskamin. Här hittar du våra vedeldade braskaminer som genererar värme snabbt. En dekorationsbrasa med inbyggd värmefläkt finns att köpa. Braskaminen är betydligt effektivare nu än vad den var förr i tiden.


Eldsimuleringen kan användas utan värme och elden är justerbar. Ett alternativ är en så kallad spritkamin i behändigt format, utan skorstensanslutning och lättplacerad. Den eldas med bioetanol och ger både bra värme och har hög mysfaktor.


Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter som saknar rökkanaler. Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad. Skulle behöva extra uppvärmning utan skorsten.


Välj mellan Vaunis utbud av skorstensfria kaminer och hitta lösningen för just ditt hem. Kontakta oss för info om möjligheterna med en eldstad utan skorsten. Vill ha era åsikter om väggkaminer som eldas med bioalkohol. Jag är skeptisk till etanolkaminer och dess verkliga nytta, men ändå nyfiken.


Finns det någon som har sett effektsiffror på en etanolkamin? Välkommen till oss på Jula! SOS fick under måndagskvällen in ett larm om en brand med öppna lågor i ett lägenhetshus på Haga i Umeå.

Det visade sig dock snabbt att det var en spritkamin. Graderad i både Celsius och Fahr. Denna spritkamin var också fantastiskt fin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения