torsdag 3 november 2016

Mitsubishi electric vl100 värmeväxlare

Vädra med stängda fönster! Frisk luft hemma utan att förlora energi och pengar. Dålig ventilation är ett problem idag.


Täta, felbyggda hus gör att vi ofta måste vädra för att få in lite frisk luft. Luften som då kommer in är inte bara frisk. Den är också kall och måste värmas upp, vilket kostar onödiga tusenlappar.

Värmeväxlaren VL-1passar utmärkt till alla sorters byggnader. Allt från byggbodar och mindre lokaler till hemmabruk i friggebodar, källare och garage men också i små konferensrum där ventilation saknas. Den lämpar sig för alla som vill ha god . Samtidigt återvinner du ca av energin och behåller värmen.


Anledningen till den höga verkningsgraden är den patenterade värmeväxlaren som eliminerar avfrostningsbehovet . Ventilationsvärmeväxlare VL-100. Miniventilation VL1med värmeväxlare upp till verkningsgrad. Många hus är byggda för täta eller har helt enkelt inte ett fungerande ventilationssystem.


Detta leder till en dålig cirkulation på inomhusluften.

Många av dessa problemen kan dessutom påverka din hälsa negativt. Lossnay X värmeväxlare passar utmärkt till alla sorts byggnader. Canvac Q Air V2ventilation ger frisk inomhusluft året om. Det är som att vädra med stängda fönster, den återger upp till av inomhusluftens temperatur med sin unika värmeväxlare.


Perfekt för hus som tilläggsisolerat eller bytt fönster och upplevs sakna ventilation på grund av att det blivit för tätt. Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner! Smart vädring med effektiv värmeväxlare , för ett perfekt inomhusklimat! Ventilationsaggregat med inbyggd värmeväxlare.


Att ha en bra ventilation inomhus är viktigt för att vi ska må bra. Med en ljudnivå ner till otroliga 15 . Har ju problem att lösa ventilationen i källaren och funderade på någon sån här lösning? Kärt barn har många namn, brukar man säga.


Lossnay VL-1och Lossnay X. Mitsubishi VL-1ger en mycket effektiv ventilation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения