tisdag 1 november 2016

Metro varmvattenberedare reservdelar

För att kunna läsa våra broschyrer, som är i PDF-format, behöver du Adobe Reader. Ladda ner gratis via Adobe. MetrocabinetEReservdelar. Tub för 55–3liter, inkl.


Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies.

Köp Reservdelar varmvattenberedare hos VVS home. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. Logga in för att se prisuppgifter. Avrundat till hel förpackning.


Den valda artikeln har blivit ersatt. Här har vi samlat alla våra Tillbehör VVB från kända och klassiska VVS- tillverkare. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör!


Här kan du hitta reservdelar till NIBEs produkter.

Sökfunktionen grundar sig på det serienummer som anges på produktskylten. Ange Produktens serienummer: Står på produktskylten . För liggande eller hängande montering. Levereras med ventilkoppel som innehåller blandnings-, påfyllnads-, avtappnings- och säkerhetsventil.


Säkerhetsventil mm klämkpl. Varmvattenberedare med komplett ventilarrangemang. Här finns de olika reservdelarna till. FOCUS VARMVATTENBEREDARE. RESERVDELAR VARMVATTENBEREDARE METRO.


Monteringsanvisning reservdelar , tillbehör. Inspektion och byte av anod i varmvattenberedare. Endast METRO THERM´s orginalanod skall . Se her, hvordan du udskifter varmelegemet på en METRO THERM el- vandvarmer model 6 1eller. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Vattenmagasinet består av en behållare i rostfritt stål. Stålet är av högsta kvalitet för att kunna motstå aggressiva vattentäkter.

Konstruktionen är provtryckt med bar, och godkänd för ett maximalt dr ifttryck av bar, vilket motsvarar ett beräkningstryck enligt SBN . BAUHAUS har varmvattenberedare och tillbehör i många olika storlekar. Uppvärmning och varmvatten är allt större delar av boendekostnaden, oavsett om man bor i villa eller äger en större fastighet. Oljan stiger till nya rekordnivåer och elpriserna följer efter. Därför överväger många att byta värmeanläggning.


Så här installeras din varmvattenberedare ! Anodbooster för 230V uttag, Dimension G20.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения