tisdag 1 november 2016

Elradiatorer med termostat

Info: I ældre huse med mindre isolering anbefaler vi mindst 100W pr. OBS: Vi anbefaler altid en elradiator med elektronisk eller en digital termostat , da de leverer en fast og stabil varme i lokalet, samt lydløs drift. Klik her og find den bedste pris nu! Se El-radiatorer og find et stort udbud fra Adax på BilligVVS. Salg af VVS produkter på nettet!


Danmarks bedste VVS telefonsupport på nettet! En el-radiator er et varmepanel med tråde af stål, som strømmen løber igennem og dermed bliver varme. Disse tråde af gemt inde i et kabinet, som gør at du ikke brænder dig på radiatoren. Et elektronisk varmeapparat har typisk en helt almindelig ledning og stikprop, som kan sættes direkte i stikkontakten og er dermed . Dec De må også gerne have elvarme, men det kan ikke anbefales, da det er meget dyrt at varme et helt hus op med elradiatorer. Huse bygget i lavenergiklasse 1. Hvis du skal købe en elradiator , er det vigtigt at gå efter den bedste termostat , så du kan udnytte elvarmen bedst muligt.


Hold varmen med de specialdesignede produkter – uanset om du bruger el eller olie. Vi har også flere stilrene ECO-varianter, som er yderst billige i drift. Vi forhandler el-paneler til lave priser! Se vores udvalg af effektive el-radiatorer, håndklædevarmere og el-paneler fra bl.


Heatmax og Carlsbad online. Der er ikke monteret strømstik på! Samlet pris for alle radiatorer, 2. Lidt info om termostaten der sidder i dem alle: DTviser . Leveres klargjort til både fast installation og stikprop. Kan let udbygges med mange styrefunktioner bl. Jan Elradiator med El Termostat - 500W Direktverkande elradiator med elektronisk termostat.


Her finder du elvarmepaneler fra Adax til flere formål, med smarte funktioner så du sparer på strømmen. ADAX ELRADIATOR NEO WIFI 400W HVID. De er førende på markedet indenfor både produktion og udvikling - f. Termo oliefyldt radiator Electronic 4W. Oliefyldt elradiator med elektronisk termostat og et klassisk design.


Se komplet produktbeskrivelse. Den oliefyldte el radiator bruger lige så meget strøm som en almindelig el radiator , men kun indtil olien er varmet op. Radiatoren har 4watt og leveres inkl. Derefter lukker den ned for.


Denne pålidelige vedligeholdelsesfrie olieradiator med justerbar termostat og turbo fan udmærker sig ved sit elegante design. Du kan indstille termostaten på de ønskede grader. Temperaturen vil altså opleves som stabil gennem hele dagen.


Den ekstra præcision gør en el -radiator med elektronisk termostat billigere i drift. Den digitale termostat er flagskibet . Derudover er denne elradiator udstyret med et smart oplyst display, som viser den .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения