tisdag 1 november 2016

Flygt pumpar

Xylem erbjuder pumpar och pumplösningar för alla tillfällen. Med varumärken som Flygt , Lowara, Vogelpumpen, Godwin och Sanitaire säkrar vi kvalitet och god service till våra kunder. Allt om pumpar , ventiler och styrning av pumpsystem. Dränkbara Flygt - pumpar från A till Ö. Vi säljer hela Flygts sortiment.


Vi har även ett komplett sortiment av rördetaljer och slangar.

Ring för mer information. Avsedd för våt installation i sump, P eller H. ArtikelkodBenämningSaldoPris exkl. Välj till installationskit beroende på typ av installation . Anslutning mot pump Rmm. Glidskon monteras på pumpen och används för att hissa pumpen upp och ned på gejdrör. Pumpen ansluts automatiskt på kopplingsfoten - tryckanslutningen.


Företaget tillverkar pumpar , omrörare, luftare, UV- och ozonrenare samt filtreringsutrustning för vattenrening.

Hilding Flygt hade tillsammans med professor Hjalmar O. Dahl vid Tekniska högskolan konstruerat den så kallade vertikala värmeledningspumpen, i vilken motorn satt ovanför pumpen istället för vid sidan om den. Det finns flera olika varianter av avloppspump och alla har sina för- och nackdelar. Vi anser av avloppspumpar av centrifugalpump typ är de mest lämpliga för enskilt avlopp i Sverige i förhållande till underhållskrav och driftsäkerhet.


Det finns normalt två olika typer: tuggerpump och friströmspump ( vortex) Tuggerpumpen . Vi utför service och reparation av alla på marknaden förekommande fabrikat. Försäljning Vi erbjuder även försäljning av nya pumpar och tillbehör. Oavsett fabrikat och storlek hjälper vi dig att hitta rätt pump.


På lagret finns ett urval av olika pumpar för snabb leverans till dig. Xylem, Flygt , Kopplingsfot, DNtryggt och enkelt med snabb leverans. För stationär anslutning till kopplingsfot.


Logga in för att se prisuppgifter. Pumparna i Flygt SX-serien passar de flesta typer av läns- och dräneringsjobb. Pumpar alla sorters vatten, i trånga utrymmen. En kompakt design gör dem både enkla att hantera och lätta att placera där det är trångt.


Istället för den vanliga. Stenberg-Flygt: För den del av verksamheten som avser försäljning till andra företag än dotterbolag på den norska marknaden. Flygt International: För den del av verksamheten som avser försäljning utanför Sverige, Norge, Danmark, Schweiz och Australien till andra företag än dotterbolag.

Den oktober tillträdde Stephan Andersson tjänsten som Sverigechef på Flygt Pumpar. Pumpstationen Karl XII är spek- takulär på flera sätt, den bygg- des ursprungligen på 30-talet och ligger flera meter under jord i Kungsträdgården i hjärtat av Stockholm. För att komma ned till pumpstationen tar man en specialbyggd hiss som bok-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения