måndag 8 maj 2017

Vakuumpåsar rusta

Perfekt att ha med på resan, eftersom du pressar ut luften genom att rulla ihop. Vakuumpåse för upphängning. Tillbehör till vakuumförpackare, Microtåliga påsar, Diskmaskinsvänlig, Säker för frys, BPA-fritt, Färger: Transparent, . Jämför priser och läs recensioner på Heminredning. Välkommen till PriceRunner!


Med vakuumpåsar sparar du massor med plats i skåp och garderober - packa enkelt ner dina kläder eller täcken och sug ut luften med en dammsugare - volymen minskar med upp till.

Förutom att spara plats skyddar du dina textilier från fukt och lukt. Förvara dina kläder i vakuumpåsar när du inte använder dem för säsongen. Då tar de mindre plats och blir. För hemmet, jägaren, restauranger och livsmedelsindustrin.


Beställ online till OTROLIGT bra priser! Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! För mycket kläder, för lite plats? Ett utmärkt tips är vakuumpåsar !

Köp dessa fantastiska vakuumpåsar , du tvättar och lägger i de kläder som inte skall användas på ett tag. Stoppa kläderna i påsen, ta fram. Mina vakuumpåsar är från Rusta , pris 49:- (80x100) . Förvarar yteffektivt dina kläder och sparar plats. Fyll vakuumpåsen med täcke, kuddar, filtar eller kläder och töm sedan påsen på luft med.


Men, kommer täckena att lukta skit när jag. Vi har använt vakuumpåsar hemma och nu slog det mej att jag kanske kan ha dem i stallet också, framför allt till vintertäckena som tar en jäkla stor plats. Vet att de har på Rusta , men har inte testat dem så kan inte svara för kvaliten. Spara upp till utrymme med denna smarta förvaringslösning.


Nån som har testat vakuumpåsar ? Har länge funderat på att köpa men det har inte blivit av men nu när vi håller på att göra iordning i tvättstugan. Sjlv provat Rusta ,jysk och netto men är bara skräp letar också efter superbra man vill inte köpa något som är bara slänga pengarna i soporna var har ni köpt . Klädförvaring i form av bra vakuumpåsar H ej! Clas Ohlssons var suveräna men storleken var lite väl överdriven,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения