onsdag 17 maj 2017

Reparation vitvaror stockholm

VitvaruHjälpen i Stockholm kan hjälpa dig med vitvarureperation och service. Ja, Vi rekommenderar att du ska boka ett besök för felsökning när det gäller alla vitvaror. Ibland kan det finnas enklare saker en händig person kan klara av att reparera, men våra tekniker har alltid flera års erfarenhet inom reparationsområdet och det kommer sig av att reparation av en vitvara ofta kräver kunskap. Verksamheten har under de sista åren utvecklats och har mer inriktning på försäljning av vitvaror och installation än tidigare.


Vår affärsidé är att ge den bästa och snabbaste servicen inom Stockholmsområdet samt ha försäljning av högkvalitativa och miljöanpassade varor.

Vi vänder oss till fastighetsägare, förvaltare, . Alla saker ska alltid fungera. Standardreparationer och service: Vi har valt att specialisera oss på heltäckande service av vitvaror. Det innefattar all service av vitvaror till privatpersoner, företag och fastigheter. Erbjuder mina tjänster till företag, kommun, bostadsrättsföreningar och privatpersoner som behöver service av vitvaror inom Stockholm innersta norr- och västerort . Vi erbjuder snabb och prisvärd service utförd av kunniga reparatörer.


Med bas på Lidingö servar vi Stockholm med närförort.

Vitvaruservice bedriver sin verksamhet i Stockholms Län. Stora delar av det vi gör handlar om vitvaror , men vår kompetens och vårt hantverkskunnande har också lett till att vi arbetar med angränsande och relaterade varor och tjänster. Norr-Väst Hushållsservice AB - installation och reparation av vitvaror ! Vi finns i Järfälla och arbetar främst i norrvästra Storstockholmsområdet och Stockholms innerstad. Vi utför även service i Bålsta. Vi är ett serviceföretag som utför reparation av vitvaror i Stockholms området.


Stockholms Hushållsservice AB är auktoriserad för service åt Whirlpool, Bauknecht och IKEA by Whirlpool i Stockholmsområdet. I branschen Hushållsmaskiner, Hushållsapparater, Vitvaror - reparation , service i stockholm visas 1företag. Vi är en komplett leverantör av vitvaror , tvättstugeutrustningar och kommersiell kyla. Med ett nära samarbete med väletablerade och starka leverantörer och andra aktörer i vår bransch, kan vi ge dig den reparation eller installation som krävs.


Försökte hitta här på Yelp lite olika företag som kan hjälpa med reparation av vitvaror , men hittade ingenting. Kanske ni har egen erfarenhet i den här frågan och dela med :) Mest intresserat av kylskåpsreparation. EP-Service erbjuder reparation och service av vitvaror och tvättstugeutrustning.


Vi är även återförsäljare av tvättmaskiner och utrustning från Podab. Trasiga vitvaror kan bli en dyr affär, både för plånboken och miljön. De produkter som inkluderas är tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, mangel, .

Bosch hushållsapparater erbjuder reparationsservice som du kan boka dygnet runt, alla dagar. Electrolux är världens ledande tillverkare av hushållsapparater. Vi fokuserar på innovationer som är noggrant utformade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения