måndag 8 maj 2017

Överlack bäst i test

Att hitta det perfekta nagellacket som har fina färger och som dessutom sitter som berget kan kännas som en omöjlighet, men vi har hittat det. Vi har testat de nagellack från åtta olika märken och hittat det ultimata nagellacket och vilka du inte ska köpa. Kolla in i bildspelet och hitta din nya nagellacksfavorit.


Spana in det snabbtorkande överlacket som blivit redaktionens favorit och fått bäst i test. I annonssamarbete med TEST. Damernas Värld har testat sju snabbtorkande överlack som alla utlovar snabba resultat.

Letar du efter ett nytt nagellack som håller och inte skavs av efter en dag? Vi har samlat våra tio bäst säljande nagellack för att göra letandet enklare. Varje nagellack finns i flera olika färger för att du ska kunna uttrycka din personlighet genom färgerna. Ett snabbtorkande överlack som har vunnit en rad utmärkelser och anses av många vara världens bästa överlack.


Patenterad formula ger en enastående glans och skyddar både nagellacke. Får nagellacket att torka på några sekunder och ger strålande glans. Om man vill att manikyren ska hålla så ska man satsa på ett bra underlack och ett bra öv.


Pensla sedan på ett lager färg, vänta tills det är torrt, på med ett till om det behövs , vänta igen på att detta torkat och sist ett lager överlack , som är samma som underlacket.

Får du färg på huden kan du ta lätt ta bort det med vatten innan det torkat. Lacqua finns just nu exklusivt på Åhléns, både i varuhusen . En härlig kollektion nyanser, matta och metall, som kan blandas eller användas var för sig. Det räcker nästan med ett lager, fast bäst blir det med två plus ett överlack. Sitter hyggligt bra genomvardagsbestyr om man inte har alltför torra naglar.


Isadoras gel nagellack får höga betyg för sin lättanvända pensel och sin hållbarhet, dock krävs det ett speciellt överlack för att uppnå den geleffekt som utlovas. Krävs inget under- eller toplack. Färgen sitter relativt länge, men kan förlängas genom att . Denna av lösningsmedel doftande pillepillritual. Att slå sig ner under bra belysning, med fingrarna på en skyddande tidning.


Först underlack , sedan två lager färg, sedan överlack. Och vips så är jag inte Sue-Ellen, men jag är rysligt nära. Mavala är bäst i test alla dagar i veckan. Vilket nagellack håller bäst ? Linnea Öst har testat fem prisvärda nagellack som håller.


Bäst i test blev Orly Manicure Mini i ”Rage”. Så får du nagellacket att sitta.

Använd alltid bas- och överlack. Polera med en poler-fil före målning för ett jämnt resultat. Här är bästa nagellacket. Konsumenttest Ett bra nagellack ska.


Tio olika nagellack köptes in till konsumentredaktionen för ett test. Vi ville veta hur täckande nagellacket. Men då ska naglarna helst ha målats efter konstens alla regler, med rengöring, underlack och överlack. Gel Finish är ett tre-i-ett lack, du behöver alltså inte sätta varken underlack eller överlack om du inte vill. Nageln växer ju också, vilket . Jag sätter det ändå, åtminstone överlack.


Men man behöver alltså inte. Det täcker ganska bra med endast ett lager, men jag sätter alltid två för extra hållbarhet. Lacket ger en fin glans och precis som de . Kom i form med oss – här finns massor av pepp, inspiration, effektiv träning och goda recept på nyttig mat. Sveriges bästa sminkblogg med fantastiska sminkningar, inspiration, tutorials, sminkvideoklipp, produkttester och allt om nyheterna på smink- och skönhetshimlen. Seche vite är ett överlack som endast används ovanpå andra lack och får dem att torka snabbare.


Jag har aldrig tålamod att vänta på . Seche Vite Dry Fast Top Coat är av många ansedd som världens bästa och mest erkända överlack. Beställ den idag från eleven för snabb leverans. Jag använder däremot gärna underlack och överlack från samma märke tillsammans eftersom jag har märkt att det fungerar allra bäst för mig, lacken har en tendens att sitta bättre om underlack och överlack är gjorda för att fungera ihop med varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения