fredag 12 maj 2017

Hängande öppen spis

Flera spisar har under åren belönats med välrenommerade designpris och utmärkelser. Bland annat blev spisen Gyrofocus nominerad till Världens vackraste objekt på Pulchra Design Awards. De finns också representerade på bl. Guggenheimmuséet i New York och Moderna Muséet i Stockholm.


Frihängande öppen spis har blivit alltmer populärt med tanke på hur liten plats det tar samt att det finns 3graders sväng, så du kan rikta elden åt vilket håll du vill. Det är väldigt snyggt också.

DIS är sveriges agent för det frihängande öppna spisarna ifrån Frankrike, det finns flera olika modeller och vi kan hjälpa er med att. Letar du efter en antik kakelugn, modern öppen spis eller någon annan eldstad? För dig som söker unika och exklusiva braskaminer,. Vi formar svenska drömrum.


Vår specialitet är produktion av måttbeställda spisar. Se även våra unika braskaminer . Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar.

Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Bläddra bland foton på uterum och hitta inspiration till design och planering, dekoration, inredning, renovering eller tillbyggnad av ett uterum. Så här gör du när du vill installera en ny kamin! Vi har ett stort sortiment av braskaminer. Hitta din nya favoritkamin hos oss, besök närmaste återförsäljare och gör ett köp du kommer att bli nöjd med.


Ernsts eldstad av aluminiumbrukar med brinnande gelé är ett fullgott alternativ till en brinnande spis. Vi kan brasvärme och kaminer. Scandinavisk Spismiljö har funnits i mer än år och har ett brett utbud av både öppna spisar och braskaminer. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer.


På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis ! PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT. BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil! Elegant eldstad för hörnet! Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn.


Snygga, frihängande, moderna och designade braskaminer. Här hittar du bra tips inför valet. Vi håller på att göra om en gillestuga till sovrum där det idag finns en murad öppen spis som vi aldrig använt och aldrig kommer använda.


Vad kostar en designkamin?

Spisen är murad och hänger liksom ihop med hela murstocken upp till skorstenen. Ett flaggskepp från RAIS. Snygg, superdesignad kamin som inte tar mycket plats. Men har man redan en öppen spis av äldre modell hemma kan man göra den mycket effektivare genom att sätta in en insats.


Braskaminen Mallorca med öppen eldstad med maximal insyn ti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения