tisdag 16 maj 2017

Glas till braskamin

Här säljer vi glas och glimmer till din spis och kamin. Beställ ett nytt glass som passar perfekt för din kamin eller insats med bara ett par klick. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis!


Golvskiva i glas Alla glasgolvskivor är tillverkade i härdat glas med polerad c- kant.

Att få luckorna till braskaminen att bli fräscha efter ett antal eldningar kan vara svårt. Det vet de flesta som har braskamin. Och helst ska vi ju dessutom vara miljövänliga i dag och inte använda starka och giftiga kemikalier.


LÄS OCKSÅ: Stor guide: värmande och mysiga kaminer . Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Hos oss hittar du gedigna produkter till ett bra pris från bland annat NSP. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig . Har redan testat en sort där det stod vänta . Kan kaminglasen förstöras?

Rengöra glaset till kamin , mirakelmedel? Plåt eller glas under braskamin ? För att kunna hjälpa dig att hitta din närmaste butik och ge dig så bra service som möjligt skulle vi vilja fastställa din nuvarande plats. Kunde inte lokalisera din position.


Aktivera platstjänster och försök igen - eller välj företagscenter i listan neda . Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. En kamin ska ha eldstadsplan för att skydda mot gnistor. Du kan välja eldstadsplan i glas (6mm) eller plåt (2mm).


Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Om draget är fint i din braskamin är det svårt att kolla om packningen sluter tätt eller om kaminen suger tjuvluft. Om du använder kaminen ofta bör byta packningen varje eldningssäsong.


Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden. Förbränningsluftsspjället skall vara helt öppet under 3-min tills vedträden blivit svarta och brinner ordentligt.


Om ni därefter önskar en. Tillbehör till kaminer och braskaminer. Bland våra tillbehör hittar du fläktar,.

Förbättra kapaciteten av din Contura kamin med vårt breda sortiment av tillbehör och utrustning. Dra nytta av den energieffektiva. Golvskydd Våra golvskydd finns i olika utföranden och är tillverkade i härdat glas eller plåt. Vill man ha maximal effekt är det rekommenderat att välja en kamin i täljsten som alstrar värmen bäst.


Vidare är det idag alltmer glas i kaminer så att elden syns från flera håll. Kaminer kan installeras i. En högt placerad brännkammare och mycket generösa glas gör denna kamin till hemmets brinnande hjärta, . Modellen har en rymlig eldstad med glas på tre sidor. Störst risk för exploderande glas har braskaminer som är minst tio år. De har härdat glas , inte lika hållbart som keramiskt glas som används i dag. Som auktoriserad återförsäljare har vi allt det originalmaterial från Morsø för monteringen och det löpande underhållet – reservdelar, keramiskt lim, packningssatser för luckor, kaminsatser, glasrengöring, kaminsvärta, värmebeständig sprayfärg, glas m. Om kaminen har borrade hål för handtag i glaset ökar risken.


Ska man använda kaminsvärta till Morsø- kaminer? En lokal eldstad kan vara en braskamin , en kakelugn, en braskassett, en köksspis, en pelletskamin – kort sagt allt som inte värms med vatten. Och de blir allt vanligare i våra hem.


Om man eldar för hårt i dessa . Numera finns mängder av kaminer i olika former och stil. Allt från kakelugnar till små, kompakta kaminer med mycket glas. Vi guidar dig till rätt kamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения