tisdag 23 maj 2017

Braskamin rea

När vinterkylan slår till så är det många som längtar efter en varm brasa som ett extra tillskott till den övriga uppvärmningen. Om du ska köpa braskamin så har vi många bra passande modeller från en mängd olika märken. Vilken typ av braskamin passar då dig?


Om du vill ha ett klassiskt utseende, välj en gjutjärnskamin. Boka hembesök, handla eller fråga oss.

Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Ibland kan längtan efter en kamin i ditt hem kännas övermäktig.


Det är något speciellt att en lugn stund sitta och bara lyssna på en sprakande eld från en eldstad. Det finns något harmoniskt över en kamin , något som alltid har lockat oss med den brinnande elden i kontrollerade former. Trygghet, ljus och värme är det en . En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet.

BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil! Dovre CBTäljsten En kamin med en modern men ändå tidlös design i klassiskt gjutjärn med värmelagrande täljsten. Ett vackert, väl beprövat material som håller i generationer. Dovre 35CB3T ger en härlig insyn till elden från tre håll och har också den goda egenskapen att kombinera hög värmeavgivning med minimal . KAMPANJ: INVICTA BRASKAMIN_ ILLY 7kW_ gjutjärn.


RABATT SKORSTEN SCHIEDEL (upp till ). Braskamin INVICTA SEVILLE 2_ . Snygg braskamin med hög effekt. Kaminglas från japanska NEG. Väger hela 115kg och har en nominell effekt på 7kW. Värmer upp till 155m² yta. Enkel braskamin med hög effekt till ett kraftigt pressat pris och med gratis hemleverans.


Vi har alltid kampanj på kakelugnar, braskaminer och vanliga kaminer till bättre priser. Här hittar du rea på Keddyprodukter. Sorry, this video could not be played.


Westbo OIjelykta i gjutjärn. Den kan integreras i väggen eller monteras utanpå och användas med eller .

Contura Radiance finns i flera färger, storlekar och utföranden. Våra rea av visningsex fortsätter , just nu erbjuder vi bla. Registrera Glömt lösenord? Du har kommit till en produkt som inte längre säljs.


Boendeyta: mAntal ruAntal bäddar: Beskrivning Välkommern till våra trevliga Stugor och Lägenheter i. Spiscenter i Norrköping - Vi har allt inom braskaminer, bastu och basturum, spisar och kaminer, skorstenar lätta och tunga, montering och renovering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения