måndag 22 maj 2017

Braskamin mysen 3

Hög effekt och vedsnål tack vare hög verkningsgrad. Elden syns bra genom det. Ardis är en toppansluten mycket prisvärd och effektiv miljövänlig kamin för mindre stugor och fritidshus. Braskamin Mysen 1A har nu fått ett nytt namn!


Hej jag undrar om någon har erfarenhet av kaminen mysen med plåt sidor.

Med många nya och spännande. Jag vet att det finns en. DELBETALA RÄNTEFRITT HOS OSS , eller MÅNADER.


En äkta täljstenskamin från Norge En riktig Täljstenskamin är tung för att kunna behålla värmen i materialet. Denna pjäs väger in på ca 400kg. Att använda just en täljstenskamin har många fördelar.


Förutom att du får en mjukare och behagligare värme som håller i sig länge så inger denna kamin ett stadigt . En lätteldad och effektiv kamin som är idealisk till den mindre stugan, fritidshuset eller som reservvärme till villan.

Tack för att Du valde en produkt ur. Den kommer att värma Er och skapa en ny atmosfär i hemmet. Läs igenom och följ denna anvisning före Ni påbörjar installation och nyttjar produkten. Detta är för Er egen säker- het och för att inte förkorta produktens- livslängd. Spara även denna anvisning, den är.


Kamin 6kW med toppanslutning, höjd cm. Monteringsanvisning NSP Brandmursplatta, Ladda . CE-märkt och uppfyller Boverkets miljökrav gällande utsläpp av OGE. Teknikblad Mysen 2KR, Ladda ner. Nordiska Skorstensprodukter Mysen 1A Kamin - visar egenskaper.


Det finns även pris från en butik. Jämför Kaminer sida vid sida. Gratis, snabbt och tryggt. Vedpanna, ackumulatortankar, värmepumpar. Golvvärmeslang 16mm LK PEX.


En kylig vinterkväll eldade en man och en kvinna i sin relativt nyinstallerade braskamin. En kamin me som i detta fall, maxeffekt kilowatt får eldas med maximalt ,kilo ved per timme.

Vi visar dig hur du eldar på rätt sätt i din braskamin från Contura. Det är viktigt att rätt mängd ved andvänds vid upptändning av din kamin , se vår nya film. Låt alltid veden ligga inomhus minst ett dygn innan den eldas. BRASKAMIN ASGÅRD Effektområde 39.


Mysen 7TS När du väljer Mysen 7TS får du en flexibel kamin , lätt att placera i huset genom sin ovala form, i hörn eller efter rak vägg och den går att bak- eller toppansluta. Täljstenens ådring är unik på varje kamin och skapar i sig ett unikt konstverk i varje hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения