onsdag 17 maj 2017

Vandringsbyxor bäst i test

Ska du ut och vandra i sommar? Vi hjälper dig att hitta rätt vandringsbyxa så att du får ut det mesta av ditt kommande äventyr. Hjälp att välja rätt vandringsbyxa Allmänt om friluftsliv. Jag äger ett par byxor ( tror att de är funktionsbyxor snarare än vandringsbyxor ) i 1 polyamid från North Bend. Hittar dem inte nu på nätet så kan tyvärr inte.


Test av vandringsbyxor - Traneving OutdoorTraneving Outdoor traneving.

En vandringsbyxa kan vara ditt bästa köp. Den ska vara lätt, bekväm och hålla dig torr och sval när det är varmt. Den ska skydda mot väta och vass natur och kalla dagar ska de även vara bekväma med . Ett par hållbara, sköna och praktiska byxor för vandringen är en bra och långsiktig investering.


Väljer du byxor som passar din kropp och dina utomhusvanor kommer du att ha ett par trevliga följeslagare i utelivet många år framöver. Vilka byxor som passar bäst beror på vad du ska använda byxorna till och i . De byxorna är de som är mest slitstarka och andas bäst. Dessa byxor kan även ha extra förstärkningar på knän och rumpa, och några har även stretchpaneler strategiskt utplacerad för att öka rörelsefriheten och komforten.


Dessa passar väldigt bra när du ska vandra mycket, dels på grund av det ventilerande membranet.

Om det finns andra byxor som jag har missat som är hardcore, lägg gärna till dom till er analys. Vill inte ha några denna tycker jag är bäst - motivering required! Informationsbank för resten av survivalisterna här gällande vilka brallor som är bäst för vårt svenska klimat och potentiella SHTF scenario. Fjällräven är, som alla vet, riktigt duktiga på att göra bra friluftsbyxor.


Jag har träffat de som utvecklar byxorna och man kan verkligen känna deras entusiasm när de pratar byxor! Själv har jag mängder av friluftsbyxor i olika märken. Självklart med prisgaranti, snabb leverans och fria returer! Silence Pro Pants - en skön funktionsbyxa med bra ventilation och vattentäta partier.


Vandringsbyxor från ledande tillverkare som Fjällräven, Bergans och Lundhags. De är extra slittåliga med förstärkta sömmar och har ofta vatten- och vindavvisande material. Välj om byxorna ska passa herr eller dam och om du behöver speciella funktioner. Du kanske vill ha flera tyglager, integrerat bälte eller tvålagersdesign?


Jag söker vandringsbyxor till frun men har svårt att hitta rätt modell. Frun är smal, har i vanliga. Vi tackar så mycket för alla tips så här långt, och frun tycker att happy är världens bästa forum (nästan).


Om vi tittar på Fjällräven. Ett stort test av turbukser i norska utemagasinet. Att välja vandringsbyxor.


För att du på bästa sätt ska kunna njuta av din vandring, din dagstur i naturreservatet eller andra former av friluftsliv behöver du ett par funktionella vandringsbyxor.

Den här guiden hjälper dig att hitta rätt byxor bland de många olika alternativ som finns. Friluftsliv är en aktiv hobby som kräver byxor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения