torsdag 25 maj 2017

Durgo luftningsventil

Här på hemsidan kommer vi med jämna mellanrum sätta lite extra fokus på några utvalda produkter. Durgo tagit fram en rad innovationer. Luftning har traditionellt sett skett med ventilationsrör genom yttertaket.


I övrigt är den stängd och absolut tät. Luftningsventiler för rör med europeiska standardstorlekar.

Inom småhusområden brukar vart tionde hus förses med en öppen luftningsledning, placerad nedströms. Eftersom slutänden där- vid inte genomstršmmas av kall luft, mins- ökar frysrisken vid grundare . Driftsäker konstruktion i ABS-plast med tätning av EPDM-gummi. Finns i ett flertal dimensioner från till 1mm. ABS Plast med patenterad gummitätning av EPDM. Utförande: stående, slätända.


Funktion: för avlopp utjämnar undertryck.

Stockholms län, Järfälla kommun. Vi har sedan ca månad dålig lukt i klädkammaren där luftningsventilen finns. Detta drag borde kyla ner avloppsystemet. Ventilen är inte bytt någon . Vi kunde konstatera med hjälp av luftflödesmätare att detta drag på grund av skorstenseffekter ofta är riktat så att det kommer in kall luft från det kommunala avloppssystemet och ut igenom avluftningen på taket. Kan installeras i fastigheter upp till våningsplan.


Konstruerad för att släppa in luft i avloppssystemet, när ett undertryck uppstår vid. Logga in för att se prisuppgifter. Avrundat till hel förpackning. Den valda artikeln har blivit ersatt.


Glosbe, online- lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Tillverkarens artikelnummer, AAV- G15.


Har du någon avluftning idag och på vilket avstånd från WC stolen sitter den ? Vill minnas att du kan ha upp till m horisontellt om du har 1ledning och rätt fall.

Avluftningen syftar ju till att inte avloppskolven drar med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения