torsdag 25 maj 2017

Oljeradiator med fläkt

Portabel oljeradiator med steglös termostat och tre effektlägen för bästa komfort, levereras med fläkt. Radiatorn levereras med hjul och sladd med stickpr. Sedan ett par år tillbaka har jag haft ett element från Gnosjö med fläkt. Detta är speciellt bra när det är kallt som att det är graders värme utomhus eller frost väder.


Oljeradiator500W med elektronisk termostat, konvektor och nattsänkning.

Användningsområdet för detta element är i lägenheten eller villan. Komplettera med extra element! NetOnNet har värmande element om du är lite frusen. Beställ direkt online eller besök din närmaste Lagershop.


Inbyggd fläkt för effektivare spridning av värmen. Mobil oljeradiator med steglös termostat och tre effektlägen för bästa komfort. Det självklara kvalitetsvalet för dina uppvärmningsbehov!

Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Den inbyggda fläkten spr.


Ett portabelt element eller fläkt kan då snabba på uppvärmningen och även flyttas mellan de rum som nyttjas. Välj element eller fläkt. Det finns flera olika typer av flyttbara värmekällor med elanslutning. En oljeradiator ger en jämn värme över hela ytan och är samtidigt både ljudlös och luktfri. Element, radiator, konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter.


Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans. Valet av kvalitetsradiatorer har blivit enklare! Nu lanserar vi ett uppdaterat sortiment av energieffektiva Pax radiatorer. Dessutom får det uppdaterade sortimentet behålla . Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem.


Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet.

Element för olika behovGamla element kan vara gediget byggda och snygga att titta på om de hålls efter. Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör.


Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö. Som om det inte vore nog är radiatorerna enkla att montera och går att placera där det passar bäst. Samma gäller för hygienrum som innehåller bad och dusch. Allt enligt Boverkets rekommendationer. Oljefyllda paneler finner du under: LVI och PAX.


Fläktradiatorer Denna typ av panel är att betrakta som en genomströmmande, men den har en inbyggd fläkt som cirkulerar luften i rummet. Tester har visat att dessa paneler .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения