fredag 26 maj 2017

Kamin & värme

En central ved- eller pelletspanna fungerar tillsammans med ett vattenburet värmesystem och ger generellt sett, om det eldas ordentligt, tillräckligt med värme för hela huset. Men som sagt, det krävs ett vattenburet system. Vedeldning eller pelletseldning i en kamin eller spis däremot, ger direktvärme utan att gå via ett . I vår stora utställning i Torslanda (snett emot Åkes Hönökaka) finns kaminer . Värt att veta om värme och kaminer.

När du köper en komplett eldstad från Contura får du alltid fem års fabriksgaranti. God service och tillgång till reservdelar är ytterligare en trygghet under hela kaminens livslängd. Förra året gick företaget med vinst. Företaget har en anställd och omsätter miljoner. BAUHAUS utbud av kaminer omfattar allt från prydnadskaminer som drivs utan ved till braskaminer för uppvärmning.


På BAUHAUS finns kaminer för alla behov o. Tryggt och mysigt blir det med en braskamin hemma.

Handöls nya, Svanenmärkta gjutjärnsmodell 52T, är klädd med täljsten som håller värmen i upp till åtta timmar. Planslipad kokplatta finns som tillval. Asklåda är standard och kaminen är förberedd för uteluftskoppling. Kära forumkamrater, Jag har en kamin som alstrar bra med värme i mitt vardagsrum, som är på ca kvm.


Hur kan jag sprida värmen vidare? Vi funderar på att sätta in kamin i huset. Huset är 1moch har vattenburen ( fjärr) värme. Braskamin , braskaminer och kamin som sprider värme från Modern Brasvärme i Karlshamn.


Vi erbjuder helhetslösningar för kaminer och vedspisar. Det innebär att du kan köpa din kamin eller spis hos oss och vi monterar den hos dig. Hos oss hittar du ett rikt utbud av kaminer från alla ledande leverantörer.


Ta hjälp av installatören så att du får en braskamin som är lagom stor, beroende på dina önskemål och behov. Har braskaminen för låg effekt i förhållande till ditt hus kan det innebära att du får elda oftare och att du kanske ändå inte får tillräckligt varmt. Ger kaminen istället för mycket värme ökar kostnaderna i onödan och . Hitta min närmaste butik. Längtar ni också efter värmen ?

Besök någon av våra butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения