onsdag 10 maj 2017

Begagnade kaminer

Aldrig eldad i, har stått i försvarets beredskapsförråd från tillverkning fram till idag. Specifikationer se bild från priskurant. Passar utmärkt i mindre jaktkoja eller . Här hittar du gamla, renoverade kaminer vi har renoverat i vår verkstad.


Trasiga delar har ersatts och varenda detalj är blästrad.

De är nymurade samt omtätade och svärtade. Vi har också några fina, nya kaminer som är tillverkade efter gamla modeller. Har du en gammal kamin du vill fixa till?


Jörgen Szymcsak, stämmer det verkligen att nya kaminer är så mycket bättre än gamla? Det innebär stora fördelar både med tanke på miljön och . Reck , kamin för större rum. Höjd 132cm, bred 37cm, djup 45cm.

Rökrör 14cm och 102cm från golvet 7. Norrahammar 5 blästra svärta redo att installeras in. Godin , grön emaljerad med glimmer i . En vackert ornamenterad antik kamin pryder sin plats i både slott som koja. Antika kaminer skänker inte bara en behaglig värme till ditt hem under vintermånaderna utan utgör en viktig detalj i klassisk svensk inredning. Vi renoverar framförallt Norska . Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin.


Gamla kaminer till salu från Kr. Det är kanske här du fyndar slang för golvvärmen inför renoveringen, eller hittar nya element till sommarstugan. Här har du möjlighet att hitta allt från pelletsbrännare till varmvattenberedare, och har du själv något . Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Vi är en butik som säljer, (givetvis även via internet), köper och renoverar både spisar och kaminer. Behöver du reservdelar eller tillbehör hittar du säkert det i vårt stora lager som ett av de absolut största i Sverige.


Vi har över års erfarenhet i branschen och fokuserar också mycket på vårt miljöarbete. Jannes Kaminkultur har ett stort lager av renoverade gjutjärnskaminer.

Och har vi inte exakt den modell du är ute efter kan vi hjälpa dig att skaffa fram den. Begagnade Kaminer - företag, adresser, telefonnummer. Vi säljer och monterar gjutjärnsspisar, kaminer , spiskassetter, murspisar, nya kakelugnar och skorstenar av kända varumärken.


Renovering av spisar, kaminer. Det finns en uppsjö av begagnade vedspisar och kaminer , samt en stor nytillverkning, så att hitta en vedspis ska inte vara så svårt. Här är några exempel: Sedan vill en del ha underluckor för ett vedförråd eller sina kastruller och andra attiraljer.


Vill man inte ha det så kan man ha ett valv under vedspisen, eller inget alls. Bildsviten nedan visar uppbyggnaden av ett köksspisfundament med öppen eldstad. Här har vi byggt upp köksspisfundamentet med kåpa mot en slät tegelvägg. En brasa i hemmet gör dig lycklig. Murning av fattigmansugnar och skorstenar.


Köksöar med vedspis, vedfack och kåpa. Frimurade öppna spisar med eller utan kassett. Vi på Sandgrens Spisar är din pålitliga leverantör av kaminer , vedspisar och skorstenar. Vi har nu även pellets- och vedspisar från RIKA. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag med våra tjänster och värmeskapande kaminer.


Vi hjälper er med valet av en kamin som passar era behov. Avsevärt bättre miljönytta med moderna braskaminer. PRESSMEDDELANDE Energimyndighetens nya test visar att moderna braskaminer ger kraftigt minskade miljöutsläpp jämfört med äldre kaminer från 80- och 90-talet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения