fredag 19 maj 2017

Panasonic luft vatten

Panasonic är en idealisk lösning. Både modernt, ekonomiskt och miljövänligt. Polarpumpen säljer installation av luft vatten värmepumpar och gör hembesök hos dig innan själva installationsdagen för att se till att vi har tänkt rätt med ditt val av . Gör stora besparingar redan idag. Läs mer om våra Luft - vatten värmepumpar här!


Vår nya värmepump för privathushåll fick bäst i test av Teknologisk Institut i Danmark.

Genom att kombinera värmepumpen med en speciell tanklösning kan vi uppnå temperaturer på 80° C. På vårt lager i Avesta finns ett komplett . Nytt allt-i-ett luft-vattenvärmesystem som kombinerar alla de bästa egenskaperna av ett traditionellt luft - vatten system med en inbyggd 200L varmvattenberedare. En extremt utrymmessparande lösning. Systemet behåller 1 av sin effekt ända ner till -15°C utan tillsatsvärme. Garanterad värmedrift ner till -27°C.


Aggregatet är som standar. De har från 3-16kW på de vanliga modellerna. Pålitliga värmepumpar för värme och tappvarmvatten.

NATURLIG KRAFT FRÅN PANASONIC. Gäller All- in-one T-CAP kW H-generationen. En luft vatten värmepump består av tre delar. Luften – den oändliga värmekällan du inte behöver borra efter!


Full effekt ner till -grader. Varmvattenberedare 2liter. NY AQUAREA ALL IN ONE Perfekt för installation i nya hus, men . HANDBOK för splitsystem . Köp med eller utan installation. Köp din Värmepump från Citcop och få lite mer. Spara hälften av uppvärmningskostnaden jämfört med ett direktverkande elsystem.


Med den nya produktlinjen Aquarea Pro får marknaden ett energieffektivt alternativ till traditionella energilösningar för produktion av värme och varmvatten till större fastigheter. T-CAP är redo att arbeta i extrema utomhusvillkor och kan producera vatten upp till °C, och den har utvidgade möjligheter för eftermonteringstillämpningar. Värmepumpen tar energi från uteluften och transfererar energin till T-Cap kombitank för vidare uppvärmning av vatten till radiatorer, golvvärme och varmvatten. Den effektivaste och tystaste värmepumpen som CTC någonsin tillverkat. Anpassad till nordiskt klimat ner till -grader.


Tillverkarens artikelnummer, WH-SDF12C9E8-1. Produkt, Uteluftsvärmepump, Innedel. Storlek, 892x502x353mm (HxBxD).

Luftvatten-värmepumpen kan användas ned till temperaturer på hela -°C.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения