tisdag 1 november 2016

Kamin vellinge

Varmt välkomna till vår trivsamma butik för att se din drömeldstad. Vi eldar i flertalet braskaminer så att du även kan se dem brinna i verkligheten. Fungerar det inte med en vedeldad kamin så har vi även alternativ i form av gaseldstäder samt bioetanolkaminer. Behöver din skorsten renoveras?


Kamin - kaminer, braskaminer, skorstensrenovering, skorstenar, eldstäder, murare, murspisar - företag, adresser, telefonnummer. Karta och vägbeskrivning Öppet idag 12:- 17:00 .

Eldsta öppen spis, kamin och skorstenar. Vid nyinstallation eller ändring av befintlig eldstad krävs det att du gör en anmälan till miljö- och byggnadsavdelningen. Med din ansökan ska följande handlingar bifogas: Anmälan . Baserat på de populäraste sökningarna inom braskamin, vedspis, kamin och kakelugn. Vi vill vara bäst på skorstensrenoveringar och kaminer i Malmö. Välkommen till våra butiker i Malmö och Åhus.


Sammanlagt finns det idag olika företag i Vellinge som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Vellinge.

Brabyggare är en gratistjänst för att hitta kvalitetssäkrade hantverkare. Upp till snabba svar från de som jobbar med eldsta kamin på din ort! Jämför och utvärdera sotare i Vellinge ! Vilken sotare är billigast och bäst? Begär gratis offerter här!


Vi har sotare som utför brandskyddskontroll och skorstensbesiktning i Vellinge med omnejd. Utemöbler i Teak med butterflyskiva. Loopy loungesoffa från ILVA - helt ny. Vi har allt du behöver inom VVS och badrumsrenovering.


Våra rörmokare hjälper till med installationen - säkert och professionellt. Johan bad om offert för Flytta kamin i Vellinge years ago. Vill du göra som Johan i Vellinge ? SIMAB är Skånes största företag inom sotning och ventilation.


Räng Total AB är en byggfirma verksam i Vellinge , Svedala och Trelleborg. Vi sköter allt från installationer av kaminer och skorstenar, till hela badrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения