onsdag 2 november 2016

Golvvärme elektrisk

Hur funkar egentligen elektrisk golvvärme ? När passar det och hur säkert är det? När det kommer till moderna och energieffektiva golvvärmesystem så kan vi det mesta. Och vi vill gärna dela med oss av vår kunskap till dig som har funderingar om golvvärme.


Tänk på detta när du tar ställning till vilka värmesystem som . Vi tycker att det ska vara tryggt och enkelt att få varma och sköna golv.

Därför har vi driftssäkra och energieffektiva produkter, jobbar med ett nätverk av skickliga installatörsfirmor och erbjuder års garanti på våra golvvärmesystem. På Ebeco har vi jobbat med elektrisk golvvärme i nästan fyrtio år. Elektrisk golvvärme innebär att man leder elektrisk ström genom ett motstånd t. På grund av resistansen (Ohm) i motståndet uppstår en Ström ( Ampere), spänningen (Volt ) tillsammans med strömmen ger i sin tur en Effekt ( Watt). Denna effekt avges i form av värme. Golvvärme med el finns i olika varianter . Den är enkel att installera och finns i flera storlekar och till alla typer av golv BAUHAUS har.


Våra elektriska golvvärmesystem har utvecklats i världens största kompetenscentrum för golvvärme.

Du kan installera elektrisk golvvärme under alla typer av golv, t. Med våra energibesparande värmesystem kan du höja komforten och livskvaliteten i ditt hem. Från att från början mest installerats i badrum och kök har nu golvvärmen spridit sig i hela huset. Och det finns många goda skäl till detta. Det första och främsta att golvvärme sprider en behaglig värme. För det är sant, är du varm . Termostat med display och pil upp för mer värme och pil ner för mindre.


Här får du bra tips när du ska lägga värmegolv och välja vattenburen golvvärme eller elektrisk golvvärme. I elektrisk golvvärme omvandlas elektricitet till värme i en värmekabel som läggs nära ytskiktet, oftast kakel i exempelvis kök, badrum eller hall. Se gärna Kimas warm floor mat kit, med en matta av värmekabel. Idealisk för mindre utrymmen och för ingjutning. Resistansen (Ohm) i motståndet ger en ström (Ampere), spänningen ( Volt) tillsammans med strömmen ger i sin tur en Effekt (Watt) som avges i form av värme.


Elgolvvärme finns i olika varianter . Hur man ska fästa elektriska golvvärmen värmegolvet på betong, spånskiva eller byggskiva. Så lägger du el- och vattenburen golvvärme. Vi visar steg för steg hur du lägger golvvärme under kaklet på badrummet, eller under trägolvet.


Hej, Vi har problem med ett badrum där vi har elektrisk golvvärme men ingen golvgivare.

Ovan på detta läggs vattenburen golvärmeslang samt elektrisk golvvärme som gjuts in i betong till färdig höjd på golvet. Anledningen till att lägga både el och vattenvärme är att man då kan använda elen som komfortvärme under sommaren då den vattenburna ej är igång. Tänker ha elvärme i golvet i badrum öv. Har förstått att det bara är elektriker som.


Det innebär att värmen förs ut i rummet via den stora golvytan med en relativt låg temperatur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения