onsdag 3 maj 2017

Shunt golvvärme

Shunt till golvvärme är nödvändig i nästan varje installation av vattenburen golvvärme , för att reglera temperaturen och cirkulera vattnet. En shunt behövs när golvvärmen skall kopplas mot radiatorsystem med hög framledningstemperatur. Om du ska kombinera golvvärme med vanliga radiatorer behövs en shunt.


Samtliga shuntar är tillverkade i . LK golvvärme ventilställdon 230V SSY3till LK Shunt ,används vid annan regle. Golvvärme vattenburen, Shunt eller ej?

Reglera golvvärme , separat shunt ? Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! Sök i produktkatalogen Produktkatalog. Om värmen kommer nerifrån fördelas den jämt och fyller hela rummet.


Den sköna känslan förstärks ytterligare genom att Uponors system för golvvärme ger dig möjlighet att sänka din energiförbrukning. Idag är det väldigt vanligt att man renoverar sitt kök, badrum, tvättstuga och entré. Här är det populärt med klinkergolv och då väljer de flesta att lägga in golvvärme för att få bort den kalla känslan i golvet. Det är inte komplicerat, det handlar om att hitta det golvvärmesystem som passar för din golvkonstruktion och en .

Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Detta innebär att om det finns ett system som är kombinerat med golvvärme och radiatorer så skall en shunt installeras. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. När man har ”blandade” system, d. Shunten har till uppgift att blanda det . Detta eftersom golvvärmen inte behöver ha lika hög framledningstemperatur som radiatorerna. Tillbehöret som är nödvändigt i nästan varje installation är en pump- och shuntgrupp, FSMini, som har till uppgift att: - Shunta (reducera) radiatorkretsens varmvattentemperatur till nivåer som är lämpade för golv.


Vanligtvis är radiatorvattnet för hett, vilket äventyrar både komfort och golvmaterial. Nu finns det möjlighet att få varma golv även på sommaren med vattenburen golvvärme. LK Heater 3är en elektrisk komfortvärmare för golvvärmeinstallationer med LK Minishunt M60n.


LK Heater 3möjliggör varma rum sommartid i enstaka rum (t.ex. badrum) när husets värmekälla är avstängd. Förutom alla olika förläggningssätt så har vi ett brett sortiment av tillbehör för din golvvärme i form av rumsreglering, skåp, shuntgrupper, fördelare, rör etc. Med LKs vattenburna golvvärme , kan du välja vilket övergolv som helst, tänk bara på att alltid följa fabrikantens anvisningar!


Med värmegolv kan du faktiskt sänka . Alla priser inklusive moms. Shuntgrupp avsedd för system med huvudpump. Det vanligaste fallen är då man har golvvärme på entreplan och radiatorer på ovanplan eller vid tillbyggnader. Shunt ingår inte i standardpaketet utan offereras .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения