torsdag 4 maj 2017

Lagerhylla rusta

Förvaringshylla för grovförvaring. I galvaniserat stål med hyllplan av spånskiva. På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris.


Visa filter Stäng filter.

Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Välkommen till PriceRunner! Utnyttja väggar och ytor till max. Med ALGOT hyllsystem utnyttjar du dina väggar eller andra svårmöblerade utrymmen till max.


ALGOT kan både stå fristående eller monteras på enkelt väggen. Du kan dessutom skräddarsy din förvaring enkelt i ALGOT-planeraren. Lackpensel Habo Opal Mix.

Konsol Elfa för hylla 420mm platinum. Sparringkonsol Elfa 270mm vit. Avlastningsbord i marmor. Pricken över i som fullbordar inredningen och gör den personlig.


Listen har en främre kant så att tavlor och böcker inte glider av. Kombinera gärna med Living vägghylla. Fin ekskiva som enkelt blir en hylla. Massiv ek, mycket formstabil.


Söker du en hylla för förrådet, hobbyrummet eller garaget så finns den här. Vi har hyllor i olika storlekar och material så att du kan hitta den hylla som passar dig bäst. Välj en hylla som klarar tyngden av det du ska placera i den. Ska du exempelvis förvara väldigt tunga saker, som bildäck, så klarar vår kraftiga stålhylla . Information: Hund finns i hemmet. Om du har frågor eller vill ha fler bilder, maila mig.


CIRCLE MINI CLIP HYLLSTÖD VIT. Circle mini clip hyllstöd Denna hylla stöd kan kombineras med paneler av glas eller trä.

Teknisk information Färg: Vit. JYSK har ett brett sortiment av badrumstillbehör som tvålpumpar, tandborstsmuggar, krokar samt sminkförvaring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения