tisdag 2 maj 2017

Kamin malmö

Mariebergs kaminbutik i Malmö säljer allt inom eldstäder: kakelugnar, kaminer , vedspisar m. Vi ger råd och hjälp runt installationer och renovering. Vår butik har vuxit till över 3kvm och vi har över 1eldstäder i vår utställning på Arlövsvägen 16. I utställningen hittar du vedeldade braskaminer, gasbrasor och bioetanolkaminer.


Vi på skorstensteamet installerar och säljer kaminer i Malmö.

Vi har lång erfarenhet av att sälja och installera kaminer. Vår kunder säger framför allt att de känner sig trygga i valet av oss. Oavsett om ni behöver hjälp med hela installationen eller bara en del så kan vi hjälpa er.


Besök en av våra återförsäljare av Contura braskaminer i Malmö och hitta en kamin som motsvarar dina specifika önskemål och förutsättningar. Kaminexperten Malmö Ribersborg. Komplett Installationservice. Vi hjälper dig med bygganmälan.


Vi erbjuder produkter från dessa varumärken.

Kontakta våra återförsäljare av kaminer i Malmö idag. Braskamin , öppen spis och skorsten. De mycket populära och de finns i många varianter.


Men vad gäller egentligen för braskaminer och eldstäder? Om du vill installera en braskamin eller öppen spis behöver du göra en anmälan till . Det är viktigt att tänka på hur en eldstad påverkar omgivningen. Den trevliga härden inne i huset är din egen upplevelse, men röken kan bli störande för grannar. Tänk igenom konsekvenserna och tala med grannarna. En ökande eldning av fast bränsle (ve pellets med mera) i tätbebyggda småhusområden kan skapa problem i form av luftvägsirritationer, dålig lukt, sot och nedsmutsning.


Rök från eldning av fasta bränslen som ved och pellets, har visat sig vara skadligt för hälsan. För att hindra att olägenhet uppstår, . Eva R skrev om Eldabutiken Malmö. Bra bemötande och hjälp hela vägen från att välja modell och ev tillval till att beställa och få hjälp med alla mått som ska anges rätt.


Leverans och montering skedde på aviserad dag. Det enda som blev missförstånd var att vi skulle ha . Spisforum erbjuder ett brett sortiment av ugnar, spisar, kaminer , skorstenar och montering. Ni hittar oss på Köpenhamnsvägen 5a i Malmö Det finns .

Hos Vittsjö Skorstensservice finner du kaminer från fina leverantörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения