torsdag 4 maj 2017

El element oljefyllda lvi

LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element , handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd.


Handdukstork vattenburen 1. Här finner du BAUHAUS sortiment av oljefyllda element.

Du kan enkelt sitta hemma och beställa från vår webshop. Elementen finns med elektroniska termostat. Välkommen till PriceRunner! LVI ELRAD YALI ENKEL OLJEFYLLD RADIATOR 500W, 230V.


Oljefylld elradiator med elektronisk termostat och WiFi. Enkelpanel 500W, 230V, höjd 5mm, längd 5mm. Snabba leveranser och fri frakt vid köp av LVI Parada element.

Handla LVI Yali comfort element med totalt års garanti. I våra oljefyllda el - element används rapsolja – vegetabilisk, miljövänlig. Cleverheating karta LVI knapp Purmo knapp . Ett oljeelement är ett element som är fyllt med olja. En del påstår att värmen från öppna element torkar ut luften och ger torra ögon och torr hud. Däremot har vi referenser både i Sverige och i Finland som säger att de fick bättre inomhuskomfort med oljefyllda LVI element , så kallade mjukvärmare.


Tack vare denna mjukvärme och dess elektroniska termostat med en exakthet på °C, avger de en naturlig strålningsvärme. Vill du byta element termostat till ett LVI element (Yali, MEB och MEC) hemma är chanser goda att du kan byta ut dem. Enligt vår erfarenhet är det termostaten på elementet som går sönder först . I vårt sortiment av oljefyllda elradiatorer kan du hitta många varianter. Vi har samlat populära och eldrivna element från omtyckta PAX och du kan välja mellan flera storlekar och kapacitet.


Eftersom varje hem har sina egna förutsättningar gäller det att du väljer ut ett el - element med rätt effekt. Alla kan inte byta uppvärmningssystem, men spara energi och pengar kan man göra även om man sitter med direkt-verkande el. Detta kan bero på saker som . Spegel och radiator på samma gång.


En fiffig lösning i till exempel en trång hall.

Den oljefyllda panelen med mjukvärmestyrning är en hel del dyrare än den vanliga elpanelen konstruktionsmässigt. Både LVI och PAX har paneler är fyllda med ofarlig och miljö-säker olja, vanligen rapsolja. Läckage förekommer sällan, mycket beroende på panelernas höga . Det absolut vanligaste värmesystemet i de flesta äldre hus är elelement. Det är ett pålitligt och säkert system.


Skulle ett element gå isönder så har det ingen större inverkan på värmen totalt i huset. El - element från Nobö och oljefyllda element från Svenska LVI. Det satt gamla brödrostar i alla rummen som jag bytte ut mot lvi olje element.


Jag satte även in en keddy kassett. Men insåg ganska snabbt att jag inte skulle ha råd att hålla stugan varm med oljeelementen så då blev det en luftvärmepump pump ifrån jula med snabbkopplingar. Välj om du behöver ett eldrivet eller vattenburet element , och hur stort det måste vara.


Tänk på att element med fast installation antingen är höger- eller vänsteranpassade. Eldrivna modeller har ibland wifi-stöd och kan då styras via en mobiltelefon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения