torsdag 24 mars 2016

Kassett öppen spis hörn

Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! Detta betyder att den förbrukar all luft i en normalstor villa en till två gånger i timmen. Har planer på att installera en spiskassett, har en hörn öppen spis och har letat efter kassetter som passar. Dom enda jag hittar är dessa:.


Vilken kassett i öppen spis ? Vad ska jag titta på för.

Montering av kassett i öppen spis. En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn. Kassetter och insatser för öppna spisar - Kaminbutiken.


Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen. Våra effektiva kassetter och insatser för öppna spisar och eldstäder är samtliga testade och godkända av Boverket. Söker du en spiskassett, kassett , insats öppen spis , insatskamin?


Vi erbjuder många olika öppen spis -kassetter och spiskassetter. Kassetten eller insatsen kan vara tillverkad i stål, gjutjärn eller en kombination av dessa material. Installerar du en modern kassett i din öppna spis så sparar du inte bara ve du får ut mycket mer värme och sparar dessutom miljön.

En kamininsats till din eldstad förhöjer vardagen och ger ditt hem värme under längre tid. Insatskaminer finns både i gjutjärnsutförande och i plåt – välkommen om du har frågor. Gjutjärnskaminer, Insatser, Kaminer, Kaminex. Modern vedeldad kassett med fin insyns till elden.


Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis. En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen. Samtidigt ges en effektiv . Det gynnar alltså både dig och miljön att skaffa en ny insatskassett eller insatskamin till din öppna spis. Oavsett vilken eldstad du har hemma hittar du enkelt en passande kassett hos oss.


På så vis hittar du smidigt det du behöver, oavsett om du har öppen spis stående i ett hörn eller intill en rak vägg. Med en insats från Spishuset Wasa uppdaterar du din öppna spis till en modern och kostnadseffektiv värmekälla. Med Contura eller Nordpeis insatser får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur.


Du kan mura in insatsen själv eller använda våra färdiga moduler och få eldstaden på plats inom ett par dagar. Designa din öppna spis eller braskamin med en av våra spiskassetter, braskassetter eller kamininsatser. Hitta din favorit här eller besök närmaste.


Contura iClassic Kamin-insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design. Vi har en stor öppen spis som vi skulle vilja komplettera med en bra kasett, men alla vi tittat på är ju så små, så det skulle antagligen se väldigt fult och fånigt ut med en liten kassett längst in i hörnet.

Den helt öppna spisen är vacker att se på men ger väldigt lite värme. Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis.


MAJA effekt 3-10kW_ sidor_ UTSTÄLLNINGSMODELL. MURSPIS HETA Scan-Line SOLID med SKORSTEN SCHIEDEL. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Vi har tänkt montera in en kassett i vår öppna spis i stugan. Första tänkte vi knacka ner hela skiten och sätta in en Tulikivi eller nått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения