onsdag 30 mars 2016

Reglercentral värme

Ingår i en serie filmer som visar hur man hanterar vatten och värme i radhusen i Björkekärrs Radhus. I din fjärrvärmcentral finns en reglercentral varifrån värme och varmvattentemperatur styrs. På reglercentralen kan du tillfälligt höja eller sänka värmen. Reglercentralerna ser olika ut beroende på vilken fjärrvärmeväxlare du har.


Så fungerar din fjärrvärmecentral.

Påfyllningsventil värmesystem. Värme - och tappvarmvattenregulator för vattenburna värmesystem med optimeringsfunktion. Värme - och ventilationsprodukter – låg energianvändning tack vare effektiva produkter. Värmemätaren, som ingår i fjärrvärme- sidans komponenter, mäter dels mängden fjärrvärmevatten som passerar anläggningen, dels temperaturskillnaden mellan tillopps- och returvatten i . Bestäm dag- och nattemperatur med rumsgivare och välj till utomhusgivare som tillbehör. Trådlös styrning och menystyrd shuntautomatik.


Hitta diverse tillbehör för ännu bättre kontroll.

VVSochBad gör det enkelt för dig att hitta vad du söker . Kom in till oss och prata värme , så ser vi till att du får det bästa värmesystemet för just din villa. Vi kör hem allt och installerar, startar och trimmar in ditt. Värmepumpar som värmer både hus och plånbok. Individuella inställningar. Om önskad rumstemperatur inte uppnås?


Före justering av komforttemperaturen i regulatorn rekommenderas att kontrollera och eventuellt justera. Avstängningsventil värme. Nu återstår att se hur varmvattnet fungerar och eventuellt justera in värmesystemet.


Som en del av er redan märkt kommer regleringen att styras på ett annat sätt än tidigare och sker nu helt genom givare för utetemperatur samt den returvärme som kommer tillbaka. Detta innebär att vi inte kommer uppleva . Värme framledningsgivare: Siemens QAR360. Centralerna kan levereras med andra fabrikat av styrutrustning för värme- och varmvatten, samt med effekter på upp till 1MW.


INGÅENDE KOMPONENTER, STANDARD. Värmeväxlare tappvarmvatten, isolerad.

Basic Uhar automatisk temperaturstyrning för värme och varmvatten. Värmekretsen styrs i förhållande till utetempera- tur och önskad innetemperatur via reglercentral , framlednings- givare och utegivare. När ingen värme behövs stannar värme - kretsens cirkulationspump automatiskt, men motioneras . Primex Villa IQ är P-godkänd av SP, enligt Svensk Fjärrvärme:s normer.


Framledningsgivare Danfoss ESM 10.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения