måndag 21 mars 2016

Köksspis ved

Hos Kaminexperten lever drömmen om lantliga kökspisar, vi har alla typer utav vedspisar, vedugnar eller köksspisar och även vattenmantlade spisar. Här hittar du ett brett urval av klassiska vedspisar som Smålandsspisen, Idun och Barnspisen tillsammans med Viking som har en lite modernare design. Oavsett om du letar efter en gjutjärnsspis för inmurning, en smalspis eller en fristående spis i retrostil kan vi hjälpa dig med det! Vilken vedspis passar mig? Här finner du vedspisar från Nordic Heating, både med och utan vattenmantel!


Vi har vedeldade köksspisar från den lilla enkla nostalgiska till moderna med glaslucka och keramikhäll.

Med en köksspis kan du både värma maten och rummet samt skapa en härlig mysfaktor i rummet. Ved är en traditionell uppvärmningskälla som existerat i många år. Det har åter igen blivit en trend att elda med ved.


Bland annat genom att använda den klassiska vedspisen, en gång hemmets centrum för värme och matlagning. Mycket av varför en vedspis åter igen har blivit populär är att både olja och el kostar allt mer, . Spis och Kaminboden är Sveriges största leverantör av Viking smalspisar och vedeldade köksspisar och det till Sveriges bästa priser. Vi renoverar även antika vedspisar och kaminer med års garanti. Laga mat på klassiskt vis och sprid en kännbar värme i hela hemmet.


Spisens centrala plats i köket ställer inte bara höga krav på funktion.

En äkta vedspis höjer även stilen och mysfaktorn för hela ditt hem. Det finns fördelar med att köpa en nyproducerad vedspis. Den absolut godaste maten är den som tillagas på en vedeldad spis i gjutjärn. Med pelletsmodulen får din vedspis äntligen den. Tänk dig att komma in i ett varmt kök en tidig morgon eller efter en lång arbetsdag.


Man kan även med vår sockel individuellt välja sidobeklädnad allt från strukturputs till kakel. Lohberger LC Rustical. Har man bänkskivor i granit i köket k. Den stora eldstaden ger hög mysfaktor. Eldstadens volym är på hela liter, vilket är den största i Wamslers vedspis -sortiment. En gammal vedspis är en räddare i nöden om man bor på landet.


Khar en stor ugn med termometer och belysning. Har du bara ved hemma så håller du värmen och kan laga mat och baka även utan ström. Vårda vedspisen rätt så har du en trygg, mysig värmekälla i många år framöver.


Här får du vedspisexperten Fredrik Lindströms goda råd för en välfungerande vedspis. Med en vedeldad köksspis sparar du ström, sänker dina energikostnader och skonar miljön! Uppvärmning med ved och pellets är nämligen koldioxid(CO2)-neutralt!


Alla träd och växter behöver koldioxid (CO2) för att växa.

Vid förbränning avger trä endast så . Combi Heat Värmeprodukter AB tillverkar miljövänliga och energisnåla produkter för vedeldning och pelletseldning typ vedpannor och kombikaminer för ved och pellets. Vi har ett brett sortiment av produkter för vedeldning och pelletseldning typ vedpannor, pelletspannor, kombikaminer för ved och pellets, pelletsbrännare,. Vedspisar i vårt sortiment kan tack vare sin snygga design skapar både hemtrevnad och stämning i hemmet och köket. Att installera en gammal spis i ett nytt hus kommer att bli mycket svårare efter juli.


En vedspis står både för matlagning och uppvärmning. Från halvårsskiftet skärper Boverket miljökraven för att elda med ved och pellets. Efter kritiken från flera håll i landet har Boverket velat lugna dem som redan har exempelvis en vedspis eller vedkamin installerad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения