onsdag 23 mars 2016

Woods avfuktare

Mer än år och över 400. Om du trots allt inte hittar vad du söker under kundservice, tveka inte att kontakta oss. Gör ett val i menyn till höger för att gå vidare.


Får du problem med din avfuktare kan du följa stegen nedan för att komma tillrätta med . Jämför priser på Woods DSAvfuktare.

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Välkommen till PriceRunner! DS28F en robust allroundavfuktare som avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten.


DS28F ger dig en effektiv värmepumpseffekt och renar luften samtidigt som du räddar värdet på ditt . DS28F är en kraftfull allround- avfuktare som enkelt avfuktar hela källaren! Du kan fortfarande hitta produktbeskrivning, teknisk data, recensioner och manualer m. Med över år i branschen och mer än 400.

Woods det mesta om mögel- och fuktproblem. Woods avfuktare är en enkel, billig och mycket effektiv lösning för att få bort överflödig fukt och samtidigt ta bort . Luftavfuktare DS15F från Woods för krypgrunder upp till 1m². Tack vare sin stora luftgenomströmningskapacitet är denna avfuktare optimal för en krypgrund. Tank som rymmer 7L och slanganslutning samt automatisk . Brett sortiment med de bästa avfuktarna för krypgrunden, tvättstugan eller källaren.


Woods luftavfuktare MD- Woods luftavfuktare MRDkommer med mekanisk kontroll och lämpar sig för tvättstugor, torkrum och uppvärmda källare där du vill skapa ett bättre klimat. En mycket energieffektiv och kraftfull avfuktare ! Den torkar tvätt och källare fortare än någonsin! Den kraftfulla kompressorn gör att avfuktningen går fort, samtidigt som ED50F skapar mer värme än vad den drar ström. Wood s MRD-är en otroligt liten, kompakt och smidig avfuktare som passar in överallt! ED50F torkar tvätten och avfuktar källaren snabbare än någon annan . MRD-är väldigt energisnål och är perfekt för användning i mindre utrymmen.


MRD-är lätt att använda och sänker luftfuktigheten snabbt och effektivt och förebygger problem som mögel, röta och dålig lukt. Den här avfuktaren kombinerar diskret design med sparsam teknik. Den är ekonomisk, då den enbart arbetar vid behov.

MDväger mindre än kg, vilket gör den enkel att flytta när så krävs. Vidare så är den utrustad med ett smart påminnelselarm, . Multivaruhuset för hela familen. We would like to offer you 6-years extended warranty. Flerfaldig testvinnare och Sveriges mest populära avfuktare för källare!


Modellen har en inbyggd hygrostat som gör det enkelt att ställa in den önskade luftfuktigheten. När modellen har avfuktat en lokal till den .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения