måndag 21 mars 2016

Kökspanna gjutjärn

Klassisk och elegant kökspanna LA ROYALE tillverkat av gjutjärn. W och emaljerade yta som förenklar underhållet, förhindrar rost och bevarar utseendet år efter år. Vi på Combi Heat Värmeprodukter AB är stolta över att kunna representera företaget Lincar som är en av italiens största tillverkare av eldstäder, på svenska marknaden. Vi har valt att jobba med Lincars vedspisar och kökspannor. Dessa produkter är snygga, effektiva och användarvänliga.


Effekt: 2kW varav 1kW mot värmesystemet.

Kökspannan är miljögodkänd. En kökspanna i traditionell stil med modern värmeteknik. Den har stor kapacitet för upp- värmning av värmesystemet. Den är till stor del tillverkad av gjutjärn ,. Generalagent för Wamsler, Europas ledande varumärke inom vedeldat.


Köp vedspis, kökspanna och braskamin från Wamsler av våra återförsäljare. Gjutjärn på hela överdelen och alla luckor ger en robust kökspanna med 10kW effekt på vatten. Finns med rökrörsanslutning på både vänster och höger sida (fram ifrån sett).


Täljsten på sidor och utdragslådan i fronten.

Pannorna levereras komplett med luckor, shuntventil(ej KP-mini), eldningsredskap, dragregulator, termometer, roster av gjutjärn. Extuna tillverkar måttbeställda ackumulatortankar efter kundens specifikationer. Påfyllnings- och draglucka är . En vattenmantlad kökspanna fyller dubbla funktioner. Den värmer huset samtidigt som den är utmärkt att laga mat på och är vacker att se på.


Pannorna har gjutjärnshäll, isolerande topplock och ytan är gjord av svart porslinsemalj. De isolerande sidorna gör att avståndet till övrig inredning bara behöver vara mm. Gedigen gjutjärns kökspanna där matlagning kombineras med den viktiga uppvärmningen av ditt.


Vilken är mest lättelda vilken får man in mest ved i? Vilka är problemområden i dessa pannor? Norahammar från -talet? Keramikpanna vs gjutjärn ? Vattenmantel i kökspanna eller kamin? Köket, där kökspannan står, förses med brasvärmen.


Den övriga värmen forslas i det vattenburna systemet och förser huset övriga rum med värme. Så länge elden i kökspannan brinner så håller du ditt hus varmt och ingen el är nödvändig . På dragluckan sitter ett reglage som (antagligen) reglerar primärluftsmängden, denna måste stå på högsta värdet annars ryker det in. Vår skorsten är för kort så med bättre .

BILD: vattenmantlade kökspannor vedspis med ett lock som har en keramik häll undetill finns en stekhäll i gjutjärn samt en ugn värmer en 8liters ackumulatortank se info på. BILD: och vattenmantlad vedspis för matlagning kökspanna modell SELMAC KLASSIK sten värmer en 5. Välkommen till Din VVS-Butiks breda sortiment av kökspannor ! Klicka och se efter vi hur kan hjälpa dig. Med Wamslers kökspannor kan du värma upp ditt hus och tappvarmvatten samtidigt som du lagar mat på den planslipade stålhällen. Kopplar du en ackumulatortank till. Koksledare, Roster gjutjärn.


PN 3KÖKSPANNA 8MM HÖG. Material, Gjutjärn , plåt. Kompakt gjuten sektionspanna, med fasta vattenkylda rostrar och skakrostar. Bredd: 490mm Djup: 575mm (exkl. anslutning). LO-5:an är typ- och miljögodkännd å. Tillverkad av: Emaljerad gjutjärn med mässingsbeslag, emaljerad stålplåt på.


Utförande, utan beredare, utan sockel. Färg, vit panna, grå lucka. Vadtill nyttjades spaken ovanpå? Den värmer vatten som cirkulerar i vattenelement i husets rum, och man kan även värma matkärl på den. Produktbeskrivning Lohberger kökspannor modell ZEH 5 och 110.


Vedeldade vattenmantlade kökspannor vilka i huvudsak tillverkade i emaljerad stålplåt, med en kokhäll av stål eller glaskeramikhäll. Pannorna kan beställas med genomvärmningsspjäll för anslutning till värmevägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения